Arrangement / Sorø Løbet

Deltag i familieløbet - Sorø Løbet

Sorø Løbet er et motionsløb for hele familien - Børneløb, 5 km, 7,5 & 10 km. Løbet er en årligt tilbagevendende begivenhed for hele familien.

Ta’ hele familien med til Sorø Løbet og deltag gratis til familiespring efter løbeturen. Vælg mellem Børneturen på 1.1 km, Familieturen på 5 km, Bakketuren på 7,5 km eller Sorøturen på 10 km.

Tilmeld mig Sorø Løbet

Sorø Løbet på Sorø GymnastikefterskoleSorø Løbet på Sorø GymnastikefterskoleSorø Løbet på Sorø GymnastikefterskoleSorø Løbet på Sorø Gymnastikefterskole

Søndag den 23. april 2017

Starttidspunkt

Kl. 10.30 for børneløb (til og med 9 år)
Kl. 11.00 for 5 km, 7,5 km, 10 km

Start & mål

Sorø Gymnastikefterskole,
Topshøjvej 50, 4180 Sorø

Parkering & omklædning

På skolen. Følg venligst P-vagternes anvisninger. Efter løbet er der mulighed for bad i omklædningsrummene ved boldhallen og det nye springcenter.

Ruterne

Børneruten er ca. 1,1 km omkring skolen.
Familieturen er 5 km er en ud & hjem rute.
Bakketuren er 7,5 km er let kuperet med en stor bakke ved 4 km.
Sorøturen er 10 km ruten er opmålt af autoriseret opmåler. Ruten er asfalteret og let kuperet.

Sorø Løbet 5 km
Sorø Løbet 7,5 km
Sorø Løbet 10 km

Depoter

Der vil være vand efter ca. 6 km, samt ved mål. Ved mål vil der også være saft, kaffe og kage.

Tidsregistrering og præmier

Der anvendes chipregistrering. Husk at aflevere den udleverede chip efter løbet.
Der er præmier til første dreng, pige, mand og dame. Desuden er der lodtrækningspræmier. Der er diplomer til alle. Medaljer og diplom til børnene.

Tilmelding og betaling

Tilmeld mig Sorø Løbet

Tilmelding på løbsdagen er muligt mod et ekstra gebyr på 20 kr. Tilmelding på løbsdagen starter fra kl. 9.30 frem til få minutter før start.

Se dit navn på deltagerlisten, straks efter tilmeldingen. Resultatlisten vil kunne ses her på siden straks efter løbet. Der vil være mulighed for børnepasning under løbet i vores springcenter.

Pris for deltagelse

Børneløb gratis
5 km 60 kr. (80 kr. på dagen)
7,5 km 70 kr. (90 kr. på dagen)
10 km 80 kr (100 kr. på dagen)

Certificeret løb

Sorøløbet er certificeret og det sker kun for de bedste løb i Danmark. Certificeringen er din garanti for et velorganiseret løb og en god løbsoplevelse. Certificeringen betyder at vores løb lever op til en række forskellige certificeringskriterier, som Dansk Atletik Forbund og DGI har opstillet for løb i Danmark. Det er kriterier som sikrer, at der til løbet er et højt niveau af kvalitet, service og sikkerhed.

Spørgsmål

Skriv til Martin Myssen mm@sge.nu

Sorø Løbet
Sorø Gymnastikefterskole | CVR: 57 52 01 16 | Topshøjvej 50, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: 57 83 00 34 | kontoret@sge.nu
Topshøjvej 50, 4180 Sorø
Cvr. nr. 57520116
Vagttelefon 30632493
MEDIER

RUNDVISNING

Hver onsdag kl. 18 kan du komme til rundvisning.

Book din rundvisning