NYHEDER

29-06-2015 
Vi har nu farvel og på gensyn til årgang 14-15. Tusind tak for de mange dejlige

01-06-2015 
Vi er rigtig glade for at kunne præsentere skolens nye webshop. Her kan elever

26-05-2015 
Sikke en dejlig fredag at gå på pinseweekend... Eleverne imponerede ved at vise

20-05-2015 
På fredag står den på TeamGym DM i Randers. SGE har 3 hold med i konkurrence. Et

SKOLEN

På Sorø Gymnastikefterskole er det dig, dit liv og din udvikling, der er i fokus. Vi har i sinde at lære dig at blive klogere på dig selv, så du kan tage ansvar for dit eget liv og bidrage til fællesskabet.
Gymnastikken er den røde tråd i vores hverdag. Den skaber et stærkt fællesskab, der spreder sig som ringe i vandet til hele efterskolen. Vi har 9, 10 & 11 klasse på Sorø Gymnastik-efterskole. 
 

KALENDER

date Tirsdag d. 28. juli 2015 - Fredag d. 31. juli 2015
time Hele dagen

date Tirsdag d. 28. juli 2015 - Fredag d. 31. juli 2015
time 09:00 - 16:00

date Torsdag d. 6. august 2015
time 12:00 - 17:00

date Fredag d. 7. august 2015
time 12:00 - 17:00

date Lørdag d. 8. august 2015
time 08:00 - 20:00

Citater

At gå ind på gulvet sammen med hele min skole giver mig kuldegysninger, og jeg bliver stolt både af mig selv og over min skole...
Malthe Rosdahl
At have lærere, der har erfaring fra både flere forskellige efterskoler, landshold og verdenshold - ja, så bliver det vel ikke meget bedre. Og så er de forresten også skide søde...
Line Maagard
Dancing is like dreaming with your feet!
Michelle Kilbæk
Jeg valgte SGE, fordi jeg kender stedet i forvejen. Jeg blev allerede meldt ind i 6. klasse. Jeg har valgt at tage dans og rytmisk gymnastik. Med de lærere, vi har nu, har vi haft alt fra ballet til hiphop. Det bedste er de mange opvisninger, vi har i løbet af året. Det er vildt fedt at vise andre, hvad vi kan.
Jeg kan godt lide det afslappede forhold til lærerne, fordi jeg føler, at vi bliver taget mere seriøst end i folkeskolen
Natasha Grønlund
Jeg ville gerne modne mig lidt, inden jeg skulle i gymnasiet, og jeg følte, at jeg havde en masse pjat, jeg skulle brænde af, inden jeg skulle i gang med noget seriøst.
Mange af mine venner havde anbefalet at gå på efterskole, og et par stykker havde anbefalet Sorø Gymnastikefterskole.
Da jeg kom, kunne jeg ikke lave en kolbøtte. Nu kan jeg stå på hænder. Gymnastik kan faktisk bruges i de andre fag. Jeg er for eksempel blevet mere smidig og stærk til fodbold på grund af gymnastikken
David Rasmussen
Vi lærer meget mere end det faglige. Vi får også en masse sociale egenskaber her.
Vi lærer selv at tage initiativ til ting. Jeg har selv kommet med forslag til sange i musiktimerne, og der bliver lyttet til os.
Jeg var træt af folkeskolen. Vi lavede det samme hver dag. Her synes jeg, at vi får mere ud af tiden, og der er altid noget, man kan lave i fritiden
Emil Steenholdt
Man skal gå her, fordi det er den fedeste oplevelse, man kan give sig selv. Man får følelsen af, at man hører til her, og man får et sammenhold.
Jeg ville have et år, hvor jeg kunne slappe af, men jeg fik følelsen af noget helt specielt her, så nu har jeg parkour. Der er ikke noget, der er mere kreativt, og hvor man bruger kroppen så meget, og så kræver det ikke andet udstyr end et par løbesko
Søren Greve
Man kan både have det seriøst og sjovt på efterskolen. Det er et dejligt afbræk i hverdagen med gymnastik på skemaet. Gymnastikken gør mig glad, fordi jeg kan få brugt min energi.
Det er fedt at få et år hjemmefra, hvor man kan være selvstændig
Camilla Delövenbo
Fantastisk efterskole

Det bedste år i hele mit liv.
7. august 2014
Lars Lauritsen
Det er bare det bedste!

Det er det bedste! Man udvikler sig på alle måde!
21. juli 2014
Jonatan Malthe Anderen
En oplevelse for livet...

Jeg gik på årgang 10/11, uden at kende nogen som helst....
Efter en hurtig introduktion til efterskolelivet, starter hverdagen. Det er, som at leve sin hverdag iblandt ens bedste venner. Alle man har brug, for er lige på den anden side af gangen, og man skal ikke gå langt for at have en ven eller 20 i nærheden. Lærerne er fantastiske og meget passioneret omkring deres profession, både på gymnastik faget, men også faglærerne. En oplevelse som man ikke får andre steder, og en oplevelse som er et år værd, da det vil blive husket for altid.
7. maj 2014
Martin Bryggen Appetit
Det bedste valg jeg noglesinde har taget, var at starte på SGE

Nu har jeg ikke prøvet andre efterskoler, men jeg kan med sikkerhed sige, at det var den bedste efterskole for mig.
Jeg ville ikke på nogle måde kunne være blevet, til det jeg er idag, hvis jeg ikke havde gået på efterskole. Man lærer så meget om sig selv og om andre.
Det gør man nok på de fleste efterskoler, men på SGE er det bare nogle rigtig gode forhold at udvikle sig under. og lærerne er meget støttende, men de var også gode til at presse mig ud i nogle udfordringer, som har lært mig rigtig meget.
Jeg ville ikke have været foruden det.
7. maj 2014
Ditte Emborg Jacobsen
Det bedste år i mit liv!

Da jeg startede på SGE i 2010, kendte jeg ikke en eneste, men bare efter første dag fandt man sig til pas sammen med alle de andre nye elever. Lærerne er geniale for at sige det lige ud, jeg elskede lærerne, fordi de har krudt i røven som mig selv, og brænder for det, de laver, det er sådan alle lærer burde være. Ikke mindst hvis undervisningen blev kedelig, gik vi ned i hallen eller udenfor og fik noget luft, for på den måde fik vi en ny omgang energi. Et enestående sted, hvor man altid er velkommen tilbage og hvor alle tager godt imod en lige meget hvem man er!
Savner min hverdag ubeskriveligt på SGE!
Noget man aldrig glemme, der er bare noget specielt ved Sorø Gymnastikefterskole!
7. maj 2014
Patrick Lille Lars
Det blev mit hjem

Et sted, hvor en elev ikke blot er en elev, og en lærer ikke bare en lærer

På Sorø Gymnastikefterskole er alle fremmede i starten, men det udvikler sig hurtigt til venskaber, og til sidst en følelse af, at det er ens søskende, som er omkring en!
Lærerne formår virkelig at være på niveau med eleverne og skabe et hjem for en.
En elev der har gået på SGE, vil altid hjem til SGE!
25. april 2014
Line Stryander
Føles som hjem

Et fantastisk sted som simpelthen bliver ens andet hjem.
25. april 2014
Jonas Brinkkjær Iven
Fantastisk

Sorø Gymnastikefterskole er et sted med en god atmosfære, og en glad stemning. Dygtige og engagerede lærere, resulterer i glade og motiverede elever, og det skaber en fantastisk stemning og et sammenhold og fællesskab, der ikke er til at bryde. Dette er Sorø Gymnastikefterskole et levende bevis på. Man går ud af døren som en helt ny person fuld af gode minder, oplevelser.
Stedet kan helt klart anbefales.
25. april 2014
Emma Wallin
Fællesskab

Sorø Gymnatikefterskole er en efterskole, hvor lærerne gør rigtig meget for, at eleverne får et rigtig godt fællesskab.
25. april 2014
Poul Madvig Partved
En oplevelse for livet

SGE tilbyder mange gode oplevelser, udfordringer og muligheder/værktøjer for dig som individ, at udvikle sig til sit "bedre jeg". Alle er sammen om alt, også lærene, som engagere sig i de unge og det er ikke bare deres job, det er en livsstil for dem. Man får et knyttet forhold til alle, også forstanderen. Alle vil hinanden det bedste. Hvis ikke opholdet har levet op til ens egne forventninger, er det ens egen skyld.
25. april 2014
Sandra Róòá

FACEBOOK

Efterskole liv

Sorø Gymnastikefterskole | CVR: 57 52 01 16 | Topshøjvej 50, 4180 Sorø - Danmark | Tlf.: 57 83 00 34 | kontoret@sge.nu
Adresse
Topshøjvej 50, 4180 Sorø
Telefon 57830034
Cvr. nr. 57520116
Vagttelefon 30632493
 
Medier
 
 
 
 
 
   
  
Sorø Løbet