Arrangementer

Her kan du se en oversigt over alle de arrangementer vi har på Sorø Gymnastikefterskole. Arrangementerne er beskrevet kort, men du kan læse meget mere om det enkelte arrangement, ved at klikke på titlen.

Camps og træninger

CampSorø

CampSorø er en 5 dages camp i sommerferien. Campen har hvert år omkring 200 deltagere i alderen 10-15 år. På Campen kan du vælge imellem 5 linjer, Springgymnastik, TeamGym, Dans, Parkour & Grandprix, som du får undervisning i hver dag af nogle af Danmarks bedste undervisere. Derudover prøver du en masse fede aktiviteter. Deltagerne bliver indkvarteret på elevværelser, og bor 3-4 på hvert værelse.

SpringCamp

SpringCamp er en camp for springgymnaster og teamgym-gymnaster – både drenge og piger – i alderen 10-15 år, som er klar på en weekend med målrettet undervisning i springgymnastik. Campen foregår over 3 dage med 2 overnatninger, hvor deltagerne indkvarteres i klasselokaler. Udover springgymnastik laver vi en masser andre aktiviteter, så du rigtig kan opleve det at gå på efterskole.

DrengeCamp

DrengeCamp er en camp med én overnatning hvor der er fuld drøn på fede aktiviteter, vilde spring & tricks og oplevelser du aldrig vil glemme! Campen er for drenge i alderen 9-15 år. Drengegymnastik er fedt, det er sejt, sundt, hårdt og i den grad stimulerende for drenge. Når drenge træner gymnastik med andre drenge, styrker de deres evne til at indgå i et fælleskab, deres kropslige kompetencer styrkes og deres indlærings kurve er stejl. Drenge sammenligner, efterligner og higer efter at opnå hvad andre kan, og en fantastisk energi kan opstå når det rigtige træningsmiljø skabes. Hvert år er vi omkring 100 drenge på campen.

PigeCamp

Campen er for dig som elsker springgymnastik eller TeamGym. Vi skal give den gas med en masse fed springgymnastik i vores springcenter og derudover kommer du til at opleve efterskolelivet med leg, bevægelse, actionpræget oplevelser og selvfølgelig en masse pigehygge!

Åben SPRING Træning

Åben SPRING Træning er for alle, som har lyst til at springe, lege og hygge i vores springcenter eller opvisningscenter. Det er en træningsform, hvor du selv styrer hvad du vil springe, og der er rig mulighed for at øve sig på lige det man har mest lyst til. Du kan vælge at komme fra start til slut eller når det passer i løbet af dagen. Vil du holde dig i gang, og hygge dig med vennerne, så kom til Sorø Gymnastikefterskole og få nogle fede træningstimer. Åbne SPRING Træninger foregår i skoleferierne – såsom Efterårsferien (uge 42), Vinterferien (uge 7), Juleferien og sommerferien.

Åben DRENGE Træning

Åben DRENGE Træning er en 2 timers træning, som afholdes ca. 1 gang om måneden en hverdag. Åben Drenge Træning er for drenge i alderen 7-15 år. Her er der et stærkt instruktørteam klar til at lave de fedeste, sjoveste og sejeste springaktiviteter i vores springcenter. Der er plads til ALLE uanset niveau. Vi ønsker, at skabe et fedt træningsmiljø, hvor drengene udfordres, opnår nye kammeratskaber, slår sig løs i gymnastikkens mange muligheder, og hvor en gymnastikkultur skabes. En kultur, hvor der er plads til alle uanset niveau, og hvor læring, leg og udvikling er i fokus. Træningerne vil i høj grad bære præg af en legende tilgang til gymnastikken/bevægelsen.

Åben PARKOUR Træning

Til Åben Parkour Træning er der mulighed for at prøve kræfter med parkour i vores fantastiske fede parkourcenter. Du behøver ikke at være verdensmester i parkour – det er for alle uanset niveau! Der er naturligvis instruktører til stede, som styrer parkourundervisningen. Åben Parkour Træninger er for alle i alderen 8-15 år. Åben Parkour Træning foregår på udvalgte hverdagsaftener, søndage og i skoleferier.

Opvisninger

On The Move

Sorø GymShow

Opvisningsaften

Åbent Hus & rundvisninger

Efterskolernes Dag

Vores elever er klar til at tage imod dig! De viser dig rundt, mens de svarer på alle dine spørgsmål om livet på Sorø. Du kommer til at opleve vores 5 linjefag på tæt hold, når eleverne bliver undervist på linjefaget. Skolen vil summe af aktiviteter hele dagen, så du får et godt indblik i, hvad vi laver på linjefagene.

Efterskolernes Aften

Besøg os på Efterskolernes Aften. Vi inviterer dig til åbent hus med en rundvisning på skolen, møde de nuværende elever og få en snak med lærerne.

Rundvisninger

Vil du gerne have et indblik i livet på en efterskole, så tilmeld dig en besøgsaften på Sorø Gymnastikefterskole. På udvalgte onsdage holder vi rundvisninger for elever, der overvejer et efterskoleophold her hos os.

Tilmelding til skolens nyhedsbrev

Du vil løbende modtage unikke artikler, gode efterskole tips og nyheder fra efterskolen samt tilbud om arrangementer og camps. Skolens nyhedsbrev sendes ud engang en gang om måneden. Det er let at melde sig fra igen, hvis du på et tidspunkt ikke ønsker mere fra os.

Om Sorø Gymnastikefterskole

Fællesskab er kodeordet på Sorø Gymnastikefterskole og det er nemlig hvad efterskoleåret på SGE går ud på. Mange får venner for livet, gymnastikken binder os sammen, skolen er vores hjem, alle har medbestemmelse og sammen rykker vi vores personlige grænser – Alt dette bygger på fællesskab!

Læs mere om vores efterskole

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.