fed drengegymnastik

Åben DRENGE Træning

Hvem kan deltage?

Åben DRENGE Træning er for alle drenge i alderen 8-15 år. Der er ingen krav om du går til gymnastik, parkour eller andet. Det er for alle, som har lyst til at prøve kræfter med en fed drengetræning.

Pris

Pris: 50 kr. pr. træning

Datoer

  • Nye datoer er på vej

OBS! Medbring selv en lille madpakke. Der vil være tid undervejs til at spise.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig Åbne Drenge Træninger i 2023 herunder.

Hvordan foregår en Åben Drengetræning?

Drengegymnastik er fedt, det er sejt, lidt hårdt og i den grad stimulerende! Når drenge træner gymnastik med andre drenge, styrkes deres evne til at indgå i et fælleskab. 

Vi ønsker, at skabe et fedt træningsmiljø, hvor drengene udfordres, opnår nye kammeratskaber, slår sig løs i gymnastikkens mange muligheder, og hvor en gymnastikkultur skabes. En kultur, hvor der er plads til alle uanset niveau, og hvor læring, leg og udvikling er i fokus.

Åben DRENGE Træning er en 3 timers træning med fuld drøn på. Instruktørerne vil sammensætte den bedste, fedeste, vildeste og mest udfordrende træning. Alle træninger starter med fælles opvarmning.

Der er flere instruktører på til alle træninger, som alle er knyttet til Sorø Gymnastikefterskole som lærer eller elev. Instruktørerne planlægger en fed træning, hvor der bliver rig mulighed for at lære nye seje tricks og fede spring samt indgå i et fedt gymnnastikfællesskab. Målet er at give drengene gode oplevelser med gymnastikken samt dygtiggøre sig, prøve nye seje spring, og lave FED DRENGEGYMNASTIK.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.