fed drengegymnastik

DrengeSpring

Hvem kan deltage?

DrengeSpring er for aktive drenge i alderen 8-15 år. Det er ikke et krav, at du går til gymnastik, parkour eller anden form for sport. Det er for alle, som har lyst til at prøve kræfter med en FED DRENGETRÆNING og knytte nye venskaber.

Datoer

Alle træningerne foregår fra kl. 11:00-14:00 i Springcenteret

50,- kr. pr. træning. Du skal være tilmeldt for at deltage.

Hvordan foregår DrengeSpring?

DrengeSpring er en 3 timers træning med fuld fart på. Drengegymnastik er fedt, det er sejt, lidt hårdt og i den grad stimulerende! Når drenge træner gymnastik med andre drenge, styrkes deres evne til at indgå i et fælleskab.

Der er altid flere instruktører på til hver træning. Alle instruktører er tilknyttet Sorø Gymnastikefterskole enten som lærer eller elev. Instruktørerne sammensætter en spændende træning, hvor der er rig mulighed for at lære nye tricks og seje spring. Alle træninger starter med en fælles opvarmning.

MÅLET med DrengeSpring er at etablere et inspirerende træningsmiljø, hvor drenge bliver udfordret inden for gymnastikkens mange muligheder samtidig med, at de udvikler sig. Vi ønsker at skabe en FED GYMNASTIKKULTUR, hvor der er plads til alle – uanset niveau, hvor læring, leg og fællesskab er i fokus.