fed drengegymnastik

DrengeSpring

Hvem kan deltage?

DrengeSpring er for aktive drenge i alderen 8-15 år. Det er ikke et krav, at du går til gymnastik, parkour eller anden form for sport. Det er for alle, som har lyst til at prøve kræfter med en FED DRENGETRÆNING og knytte nye venskaber.

Datoer

Alle træningerne foregår fra kl. 11:00-14:00 i Springcenteret

Pris

50,- kr. pr. træning. Du skal være tilmeldt for at deltage.

Hvordan foregår DrengeSpring?

DrengeSpring er en 3 timers træning med fuld fart på. Drengegymnastik er fedt, det er sejt, lidt hårdt og i den grad stimulerende! Når drenge træner gymnastik med andre drenge, styrkes deres evne til at indgå i et fælleskab. 

Der er altid flere instruktører på til hver træning. Alle instruktører er tilknyttet Sorø Gymnastikefterskole enten som lærer eller elev. Instruktørerne sammensætter en spændende træning, hvor der er rig mulighed for at lære nye tricks og seje spring. Alle træninger starter med en fælles opvarmning.

MÅLET med DrengeSpring er at etablere et inspirerende træningsmiljø, hvor drenge bliver udfordret inden for gymnastikkens mange muligheder samtidig med, at de udvikler sig. Vi ønsker at skabe en FED GYMNASTIKKULTUR, hvor der er plads til alle – uanset niveau, hvor læring, leg og fællesskab er i fokus.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.