Åben Drengetræning - Sorø Gymnastikefterskole
fed drengegymnastik

Åben Drengetræning

Åben Drengetræning er gymnastiktræninger, hvor drenge i alderen 7-15 år kan komme til drengegymnastik på Sorø Gymnastikefterskole.

Drengegymnastik er fedt, det er sejt, lidt hårdt og i den grad stimulerende! Når drenge træner gymnastik med andre drenge, styrkes deres evne til at indgå i et fælleskab. Vi ønsker, at skabe et fedt træningsmiljø hvor drengene udfordres, opnår nye kammeratskaber, slår sig løs i gymnastikkens mange muligheder og hvor en gymnastikkultur skabes. En kultur hvor der er plads til alle uanset niveau og hvor læring, leg og udvikling er i fokus.

Datoer for Åben Drengetræning?

Følgende datoer afholdes der Åben Drengetræning i vores springcenter:

• Tirsdag d. 1. oktober
  • Tirsdag d. 29. oktober
  • Tirsdag d. 19. november
  • Tirsdag d. 17. december
  • Tirsdag d. 21. januar
  • Tirsdag d. 25. februar
  • Tirsdag d. 17. marts

Alle dage fra kl 17:30-19:30 i springcenteret.
Alle træninger starter med opvarmning kl 17:30 i springcenteret!

Tilmelding & pris

25 kr. pr. gang pr. deltager. Betales via MobilePay eller kontant inden træningens start.

OBS! DIN TILMELDING ER FØRST REGISTRERET NÅR VI HAR MODTAGET DIN BETALING PÅ MOBILEPAY!!

Mobilepay:
25 kr. til MobilePay nr.: 888392 (Skriv: “Deltagerens navn + Åben Drengetræning)

Ved afbud send en mail til rs@soroefterskole.dk.

Hvordan foregår en Åben Drengetræning?

Der er flere instruktører på til alle træninger, som alle er knyttet til Sorø Gymnastikefterskole som lærer eller elev. Instruktørerne planlægger en fed træning, hvor der bliver rig mulighed for at lære nye seje tricks og fede spring samt indgå i et fedt gymnnastikfællesskab. Målet er at give drengene gode oplevelser med gymnastikken samt dygtiggøre sig, prøve nye seje spring og lave FED DRENGEGYMNASTIK.