Åben DRENGE Træning på Sorø Gymnastikefterskole
fed drengegymnastik

Åben DRENGE Træning

Drengegymnastik er fedt, det er sejt, lidt hårdt og i den grad stimulerende! Når drenge træner gymnastik med andre drenge, styrkes deres evne til at indgå i et fælleskab.

Vi ønsker, at skabe et fedt træningsmiljø, hvor drengene udfordres, opnår nye kammeratskaber, slår sig løs i gymnastikkens mange muligheder, og hvor en gymnastikkultur skabes. En kultur, hvor der er plads til alle uanset niveau, og hvor læring, leg og udvikling er i fokus.

Alder

Drenge fra 7-15 år.

Pris: 40 kr. pr. træning

Datoer

Alle træninger starter med opvarmning kl 17:45 til 19:45.

• 9. december 2020
  • 20. januar 2021
  • 24. februar 2021
  • 24. marts 2021
  • 14. april 2021
  • 26. maj 2021

Hvordan foregår en Åben Drengetræning?

Der er flere instruktører på til alle træninger, som alle er knyttet til Sorø Gymnastikefterskole som lærer eller elev. Instruktørerne planlægger en fed træning, hvor der bliver rig mulighed for at lære nye seje tricks og fede spring samt indgå i et fedt gymnnastikfællesskab. Målet er at give drengene gode oplevelser med gymnastikken samt dygtiggøre sig, prøve nye seje spring, og lave FED DRENGEGYMNASTIK.

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!

Besøg os til Efterskolernes dag