Åben træning
Klik for at slå lyd til / fra...

Åben SPRING Træning

Hvad er Åben Springtræning?

Åben springtræning” er for alle, som har lyst til at springe, lege og hygge i vores springcenter eller opvisningscenter. Det er en træningsform, hvor du selv styrer hvad du vil springe, og der er rig mulighed for at øve sig på lige det man har mest lyst til. Du kan vælge at komme fra start til slut eller når det passer i løbet af dagen. Vil du holde dig i gang, og hygge dig med vennerne, så kom til Sorø Gymnastikefterskole og få nogle fede træningstimer.

Nyt tidspunkt for træningerne

Åben træning foregår alle dage fra 12:00-16:00. Du bestemmer selv om du vil komme fra start til slut, om du kommer senere eller om du vil gå tidligere. Med andre ord, så bestemmer du selv din træningstid :-).

Datoer for Åben Springtræning

  • Sommerferien (Uge 27): Mandag d. 5. – fredag d. 9. juli 2021

Alder, niveau og sikkerhed

Man skal minimum være 7 år for at deltage, men alle niveauer er velkomne. Vi forventer, at du kommer for at springe og vil være med til at skabe en god, intens og seriøs træningsstemning.

  • Al spring foregår på eget ansvar. Der er naturligvis instruktører tilstede, som kan hjælpe dig. 
  • Der vil være en kort opvarmning kl 12:15. Kommer du først senere, står du selv for opvarmningen. 
  • Lyt til instruktørernes anvisninger

Åbne faciliteter

  • Springcenteret m. stortrampoliner, springgrave, klodsgrav, fasttrack, kile, fiberbane, airtracks, minitrampoliner og meget meget mere.
  • Vores spritnye Opvisningscenter m. stortrampoliner, springgrave, minitrampoliner og airtracks!

10-turs-kort

Har du tidligere købt et 10-turs-kort til en Åben Træning, og stadig har flere “klip” tilbage på kortet, bedes du kontakte Christoffer Færch på cf@soroefterskole.dk

Åben PARKOUR Træning

Er du mere til parkour, så har vi også Åben Parkour Træning som er parkourtræning en gang om måneden. Læs mere om SorøJAM.

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.