CampSorø efterskole sommer camp
Klik for at slå lyd til / fra...

CampSorø (Uge 31)

Tilmelding til CampSorø 2024 åbner 13. oktober 2023 kl. 10:00.

CampSorø er en 5 dages sommercamp med 5 forskellige linjer: TeamGym, Dans, Springgymnastik, Akrobatik eller Parkour. Herudover foregår der en masse andre aktiviteter og adventure/friluftsliv. 

Tid & Sted

CampSorø foregår i sommerferien i uge 31 – mandag d. 29. juli – fredag 2. august 2023 på Sorø Gymnastikefterskole.

Hvem kan deltage?

Campen er for alle Spring-, Parkour-, Dans-, Akrobatik- og TeamGym interesserede i alderen 10-15 år.

Vælg mellem 5 linjer

Du vælger én af de ovenstående linjer, som du vil blive undervist i. Du kommer til at have dit linjefag hver dag af flere omgange. Hvis du vælger TeamGym anbefaler vi, at du dyrker TeamGym hjemme i en forening :-).

 • TeamGym
 • Springgymnastik
 • Parkour
 • Dans
 • Akrobatik

Forskel på TeamGym & Springgymnastik
Som udgangspunkt er der ikke den store forskel på disse linjer. På TeamGym-linjen kan der trænes elementer fra TeamGym-verdenen, såsom Pegasus & Rytmiske elementer.
Vi anbefaler at man går til TeamGym i en forening, hvis man vælger TeamGym-linjen på campen.

Pris

Prisen er 2.395 kr. som inkluderer undervisning, forplejning, overnatning på værelser, tøjpakke og mange andre ting. 

Tilmelding

OBS! Tilmelding åbner 13. oktober 2023 kl. 10:00
Tilmeldingen lukker d. 1. maj 2024 eller når alle 180 pladser er besat.

Afbud

 • Afbud før 1. maj: 90% af deltagergebyret tilbagebetales.
 • Afbud mellem 3-1 måned før campen: 50% af deltagergebyret tilbagebetales.
 • Ved afbud indenfor 1 måned til campstart: 30 % af deltagergebyret tilbagebetales.
 • Hvis man tager hjem under campen: Ingen refundering.

Deltagere fra ROG TeamGym

På campen var der mange trænere. De var rigtig gode til at hjælpe, så alle fik en god oplevelse.
Udover trænerne var der også en masse hjælpere, som havde gået på efterskolen sidste år. De hjalp til træningerne med det linjefag de selv har haft, og var også med til nogle af aktiviteterne. Det var godt, at der stod nogle ved hver station til at hjælpe og rette én. Vi synes, at det var vildt fedt at de var der, og de var med til at gøre turen meget sjovere!

Indkvartering

Deltagerne bliver indkvarteret på 3-mands-værelser. Det er muligt, at sove 4 personer på ét værelse. Dog betyder det, at én skal sove på en madras på gulvet. Der laves en værelsesfordeling umiddelbart inden campen, hvor man kan komme med ønsker til hvem man vil bo på værelse med.

Faciliteter

 • Fantastisk lækkert springcenter m. 7 faste grave, 1 klodsgrav, 4 stortrampoliner, 25 meter fasttrack, fiberbane, airtracks, kæmpe skråkile, minitrampoliner samt alverdens skumredskaber.
 • Et nyt parkourcenter i bambus på 390 m2. Indeholder alverdens skæve kanter og hjørner, kæmpe plateau, trickinggulv, rails, grav og meget mere. Derudover en udendørs parkourpark med rails, kasser, paller og meget mere.
 • En stor idrætshal med spejlvæg til Grandprix-træning med tilhørende håndredskaber i form af bolde, vimpler og tyndebånd.
 • NYT Opvisningscenter med springfaciliteter, dansesal samt diverse andre lokaler og badefaciliteter.

Hvad sker der på CampSorø?

På CampSorø bliver du undervist i dit linjefag hver dag af flere omgange. Udover linjefagene kommer du til at prøve kræfter med udeliv samt andre aktiviteter. I linjefagsmodulerne vil gymnasterne på spring- og TeamGymlinjen blive delt op i flere grupper. Grupperne har undervisning på forskellige tidspunkter af hensyn til antallet i springcenteret. Om aftenen vil der være tid til hygge, spring, boldspil, leg, vildmarkskar, glidebane, instruktøropvisning og en afsluttende “fest” torsdag aften.

Ydermere vil deltagerne deltage i en afsluttende opvisning for forældre, bedsteforældre og søskende. Alle deltagere skal være indstillet på at prøve andre aktiviteter end linjefagene.

Følg CampSorø på Facebook og Instagram

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende CampSorø er du velkommen til at kontakte Christoffer Færch på cf@soroefterskole.dk og ellers kan du finde svar på de fleste spørgsmål herunder: 

Undervisere

Der står en masse dygtige instruktører klar. Blandt instruktørerne er der tidligere verdensholdsgymnaster, landsholdsgymnaster, nogle af de bedste parkour-udøvere samt trænere med international erfaring fra Akrobatik & Danse-verdenen. Du vil også møde tidligere elever på campen, der er en del af det fantastiske Hjælpercrew!

Fokus på god mad på CampSorø

Alle deltagerne på CampSorø har et højt aktivetsniveau, og det er derfor vigtigt, at alle får tilstrækkeligt energi. Køkkenet på SGE har sammensat kosten under CampSorø, så deltagerne får den nødvendige energi og næring.

På CampSorø får du 6 måltider om dagen, som består af 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider.

Morgenmaden skal give eleverne en god start på dagen, så de får fyldt deres depoter op så de er klar til dagens første træning. Morgenmaden består af juice, mælk, the, kaffe, rugbrød, grove boller, havregryn, cornflakes, havrefras, hjemmelavet müsli, rosiner, tørret frugt, fibersund, A38, hjemmelavet yoghurt, smøreost, frugt, pålægschokolade og syltetøj.

Frokosten tilgodeser elevernes høje energiforbrug i løbet dagen. Der kan både serveres varm og kold mad til frokost.

Aftensmaden er både valgt ud fra et ernæringssynspunkt, men menuen er også valgt ud fra deltagernes alder og præferencer. Der serveres varm mad til aftensmad.

Mellemmåltider kan bestå af frugt, brød, koldskål, smoothie, kage, muffins eller lign.

Relaterede indlæg

YouTube-Playliste med videoer fra campene

Video fra CampSorø i 2019

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.