Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

CampSorø

CampSorø er en 4 dags camp i sommerferien fra 25.-28. juli 2017. Campen er for alle fra 11-16 år, som er interesseret i Springgymnastik, Parkour eller Grand Prix.

Vælg mellem tre linjer

Du vælger én af de ovenstående linjer, som du vil blive undervist i. Du kommer til at have dine linjefag hverdag af flere omgange. Se alle de dygtige undervisere nederst på siden.

Hvornår afholdes CampSorø sommercamp 2017?

CampSorø afholdes i sommerferien i uge 30 fra den 25-28 juli 2017 på Sorø Gymnastikefterskole

Camp Sorø Logo 2017

Faciliteter

• Fantastisk lækkert springcenter med mange af springgrave, 4xstortrampoliner og 25 meter track, skråkile, fiberbane, minitrampoliner og mange forskellige slags airtracks.
  • Et nyt parkourcenter bygget i hård bambus med rails og skæve kanter. Hertil en udendørs parkourpark med mange rails, boxes og
  • En stor idrætshal med spejlvæg til Grand Prix-træningen

Hvad sker der på CampSorø?

Fra vi mødes tirsdag formiddag til vi siger farvel fredag eftermiddag, er der fuld knald på aktiviteterne. Udover linjerne kommer du til at afprøve adventure/friluftsliv. I modulerne på linjerne deles gymnasterne op i grupper efter niveau. I andre aktiviteter vil grupperne blive blandet.

Der er fuld forplejning under campen, og alle deltagere får en tøjpakke. Ca. 2 måneder før campen sendes en mail ud med praktiske informationer omkring tøjpakken. Ca. 3 uger før campen sendes en reminder ud med de praktiske informationer.

Pris og tilmelding

Prisen er 1695 kr. som inkluderer undervisning, forplejning, overnatning på værelser og CampSorø-tøjpakke.

OBS. Campen er fyldt op. Vi har desværre ikke flere pladser. I kan dog snart tilmelde jer vores “Spring med mig Camp”

Book plads på CampSorø

Følg CampSorø på Facebook og Instagram

facebook.com/campsoro

instagram.com/campsoro

Undervisere

Underviserne er alle dygtige instruktører. Blandt instruktørerne finder du tidligere og nuværende verdensholdsgymnaster, tidligere og nuværende landsholdsgymnaster, én af verdens bedste parkourudøvere samt super dygtige konkurrencegymnaster og trænere fra Grand-Prix-verdenen.

Madplan for CampSorø

Alle deltagerne på CampSorø har et højt aktivetsniveau og det er derfor vigtigt at de alle får tilstrækkelige energi. Køkkenet på SGE har sammensat kosten under CampSorø, så deltagerne får den nødvendige energi og ernæring.

På CampSorø får du 6 måltider om dagen, som består af 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider. Mellemmåltiderne består enten af frugt, gnavebolle, kage eller brød.

Morgenmaden skal give eleverne en god start på dagen, så de får fyldt deres depoter op så de er klar til dagens første træning. Morgenmaden består af juice, mælk, the, kaffe, rugbrød, grove boller, havregryn, cornflakes, havrefras, hjemmelavet müslie, rosiner, tørret frugt, fibersund, A38, hjemmelavet yoghurt, smøreost, frugt, pålægschokolade og syltetøj.

Frokosten tilgodeser elevernes høje energiforbrug i løbet dagen. Se frokostmåltiderne i nedenstående madplan.

Aftensmaden er både valgt ud fra et ernæringssynspunkt, men menuen er også valgt ud fra deltagernes alder og præferencer. Se aftenmåltiderne i nedenstående madplan.

Madplanen

• frokost – pizza med gnavegrønt
  • aftensmad – lasagne med brød og salatbuffet

• frokost – hjemmelavet burger med grønt