CampSorø - Spring, Parkour & Grand Prix - Vi ses til den fedeste sommercamp på Sorø Gymnastikefterskole!
Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

CampSorø

CampSorø er en 5 dages sommercamp med springgymnastik, grand prix eller parkour …samt friluftliv, aktiviteter og masser af fede oplevelser.

Tid og sted

CampSorø foregår i sommerferien d. 30. juli – 3. aug 2018 på Sorø Gymnastikefterskole.

Hvem kan deltage

Campen er for alle i 5.-9. klasse, som er interesseret springgymnastik, parkour eller grand prix.

Vælg mellem tre linjer

Du vælger én af de ovenstående linjer, som du vil blive undervist i. Du kommer til at have dine linjefag hver dag af flere omgange.

På alle linjer bliver du udfordret på netop dit niveau. Nogle gange træner vi niveaudelt og andre gange sammen.

Pris og tilmelding

Prisen er 1995 kr. som inkluderer undervisning, forplejning, overnatning på værelser og CampSorø-tøjpakke.

Book plads på CampSorø

Brug for hjælp eller spørgsmål kontakt Rasmus Sinding rs@sge.nu eller 23262982.

Parkourcenter på Sorø Gymnastikefterskole

Indkvartering

Deltagerne bliver indkvarteret på 3-mands-værelser. Det er muligt, at sove 4 personer på ét værelse. Dog betyder det, at én skal sove på en madras på gulvet. Har man ønsker om, at dele værelse med ens kammerater, bedes man oplyse dette ved ankomst. Indkvarteringen foregår d. 30. juli mellem 10:30 og 12:00.

Tilmeldingen lukker d. 1. juni 2018 eller når alle 170 pladser er besat. Der er mulighed for venteliste.

Afbud

• Ved afbud fratrækkes et administrationsgebyr på 250 kr. og efter 1. juni +350 kr. for tøjpakken
  • Ved afbud efter 10. juli 2018 refunderes deltagergebyret IKKE.

Faciliteter

• Fantastisk lækkert springcenter m. 7 faste grave, 1 klodsgrav, 4 stortrampoliner, 25 meter fasttrack, fiberbane, airtracks, kæmpe skråkile, minitrampoliner samt alverdens skumredskaber.
  • Et nyt parkourcenter i bambus på 390 m2. Indeholder alverdens skæve kanter og hjørner, kæmpe plateau, trickinggulv, rails, grav og meget mere. Derudover en udendørs parkourpark med rails, kasser, paller og meget mere.
  • En stor idrætshal med spejlvæg til Grandprix-træning med tilhørende håndredskaber i form af bolde, vimpler og tyndebånd.

Hvad sker der på CampSorø?

På CampSorø bliver du undervist i dit linjefag hver dag af flere omgange. Udover linjefagene kommer du til at prøve kræfter med adventure/friluftsliv samt andre aktiviteter. I linjefagsmodulerne vil gymnasterne på springlinjen blive delt op i 2 grupper. Grupperne har undervisning på forskellige tidspunkter af hensyn til antallet i springcenteret. De 2 grupper vil efterfølgende blive opdelt i mindre grupper efter niveau.

Ydermere vil deltagerne deltage i en afsluttende opvisning for forældre, søskende, mv.

Alle deltagere skal være indstillet på at prøve andre aktiviteter end linjefagene.

Følg CampSorø på Facebook og Instagram

facebook.com/campsoro

instagram.com/campsoro

YouTube-Playliste med 8 videoer fra campen i 2017

Undervisere

Der står en masse dygtige instruktører klar. Blandt instruktørerne er der tidligere verdensholdsgymnaster, nogle af verdens bedste parkour-udøvere samt trænere med international erfaring fra Grand Prix-verdenen. Se underviserne nederst på siden – opdateres løbende.

Fokus på god mad på CampSorø

Alle deltagerne på CampSorø har et højt aktivetsniveau og det er derfor vigtigt at de alle får tilstrækkelige energi. Køkkenet på SGE har sammensat kosten under CampSorø, så deltagerne får den nødvendige energi og ernæring.

På CampSorø får du 6 måltider om dagen, som består af 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider. Mellemmåltiderne består enten af frugt, gnavebolle, kage eller brød.

Morgenmaden skal give eleverne en god start på dagen, så de får fyldt deres depoter op så de er klar til dagens første træning. Morgenmaden består af juice, mælk, the, kaffe, rugbrød, grove boller, havregryn, cornflakes, havrefras, hjemmelavet müslie, rosiner, tørret frugt, fibersund, A38, hjemmelavet yoghurt, smøreost, frugt, pålægschokolade og syltetøj.

Frokosten tilgodeser elevernes høje energiforbrug i løbet dagen. Se frokostmåltiderne i nedenstående madplan.

Aftensmaden er både valgt ud fra et ernæringssynspunkt, men menuen er også valgt ud fra deltagernes alder og præferencer. Se aftenmåltiderne i nedenstående madplan.

Udkast til program på CampSorø 2018

campsorø 2018 plan

Madplanen

• frokost – pizza med gnavegrønt