CampSorø efterskole sommer camp
Klik for at slå lyd til / fra...

CampSorø (Uge 30)

CampSorø er en 5 dages sommercamp med 5 forskellige linjer: TeamGym, Dans, Springgymnastik, Grandprix eller Parkour. Herudover foregår en der en masse andre aktiviteter og adventure/friluftsliv. 

Tid, sted og deltager

CampSorø foregår i sommerferien d. 26. juli – 30. juli 2021 på Sorø Gymnastikefterskole.

Campen er for alle mellem 10-15 år (obs. Dans 12-15 år).

Vælg mellem 5 linjer

Du vælger én af de ovenstående linjer, som du vil blive undervist i. Bemærk dog niveaukrav på TeamGym-linjen. Du kommer til at have dine linjefag hver dag af flere omgange.

 • TeamGym – 10-15 år – For at deltage på TeamGym-linjen skal du kunne lave Araber-flik-baglænder*
 • Springgymnastik – 10-15 år
 • Parkour – 10-15 år
 • Dans – 12-15 år
 • Grandprix – 10-15 år

  *Grunden til “niveau-kravet” på TeamGym-linjen, skyldes at det er lettere for os at målrette træningen og tilpasse den endnu bedre. På TeamGym-linjen er det klart en fordel at have kendskab til TeamGym, da der vil indgå elementer derfra, som også arbejdes med ude i TeamGym-foreningerne.

På alle linjer bliver du udfordret på netop dit niveau.

Pris og tilmelding

Der er ikke flere pladser på årets camp!

Prisen er 2.295 kr. som inkluderer undervisning, forplejning, overnatning på værelser, CampSorø-tøjpakke (værdi 400 kr) og mange andre ting. 

Link til Camp-tøj – Tøj & Størrelsesguide.

Deltagere fra ROG TeamGym

På campen var der mange trænere. De var rigtig gode til at hjælpe, så alle fik en god oplevelse.
Udover trænerne var der også en masse hjælpere, som havde gået på efterskolen sidste år. De hjalp til træningerne med det linjefag de selv har haft, og var også med til nogle af aktiviteterne. Det var godt, at der stod nogle ved hver station til at hjælpe og rette én. Vi synes, at det var vildt fedt at de var der, og de var med til at gøre turen meget sjovere!

Indkvartering

Deltagerne bliver indkvarteret på 3-mands-værelser. Det er muligt, at sove 4 personer på ét værelse. Dog betyder det, at én skal sove på en madras på gulvet. Har man ønsker om, at dele værelse med ens kammerater, bedes man oplyse dette ved ankomst.

Afbud og tilmelding

 • Tilmeldingen lukker d. 1. juni 2021 eller når alle 220 pladser er besat.
 • Ved afbud fratrækkes et administrationsgebyr på 250 kr. og efter 1. maj 400 kr. for tøjpakken
 • Ved afbud efter 1. juli refunderes deltagergebyret IKKE.
 • CORONA: Aflyses campen (pga. Corona) får man det fulde beløb refunderet. Er tøjpakken bestilt, tilbageholdes 400 kr + forsendelse, og tøjet vil efterfølgende blive sendt til jeres adresser.

OBS! Ændrer corona campen i sådan en grad, at man IKKE har lyst til at deltage, eller ikke kan deltage alligevel, vil det være muligt at framelde sig og få beløbet refunderet (minus tøjpakken, hvis den er bestilt).

Faciliteter

 • Fantastisk lækkert springcenter m. 7 faste grave, 1 klodsgrav, 4 stortrampoliner, 25 meter fasttrack, fiberbane, airtracks, kæmpe skråkile, minitrampoliner samt alverdens skumredskaber.
 • Et nyt parkourcenter i bambus på 390 m2. Indeholder alverdens skæve kanter og hjørner, kæmpe plateau, trickinggulv, rails, grav og meget mere. Derudover en udendørs parkourpark med rails, kasser, paller og meget mere.
 • En stor idrætshal med spejlvæg til Grandprix-træning med tilhørende håndredskaber i form af bolde, vimpler og tyndebånd.
 • NYT Opvisningscenter med springfaciliteter, dansesal samt diverse andre lokaler og badefaciliteter.

Hvad sker der på CampSorø?

På CampSorø bliver du undervist i dit linjefag hver dag af flere omgange. Udover linjefagene kommer du til at prøve kræfter med adventure/friluftsliv samt andre aktiviteter. I linjefagsmodulerne vil gymnasterne på springlinjen blive delt op i flere grupper. Grupperne har undervisning på forskellige tidspunkter af hensyn til antallet i springcenteret. Grupperne vil efterfølgende blive opdelt i mindre grupper efter niveau.

Ydermere vil deltagerne deltage i en afsluttende opvisning for forældre, bedsteforældre og søskende. Alle deltagere skal være indstillet på at prøve andre aktiviteter end linjefagene.

Følg CampSorø på Facebook og Instagram

facebook.com/campsoro

instagram.com/campsoro

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende CampSorø er du velkommen til at kontakte Christoffer Færch på cf@soroefterskole.dk og ellers kan du finde svar på de fleste spørgsmål herunder: 

FAQ

Generelle spørgsmål om CampSorø

Hvordan melder jeg afbud til campen?
Du melder afbud til campen ved at trykke “Annuller tilmelding” på den kvitteringsmail du fik tilsendt, da du tilmeldte sig eventet. Er der problemer med at finde den mail, så prøv i første omgang at søg efter “Sorø Gymnastikefterskole” i søgefeltet i din indbakke. Kan den stadig ikke findes, så kontakt Christoffer Færch på cf@soroefterskole.dk
Kan vi som forældre få lov til at se hvad deltagerne har arbejdet med?

Ja, det kan I. Om fredagen slutter vi campen af med en opvisning i vores opvisningscenter, som alle forældre, bedsteforældre, søskende, osv. kan komme og se. Der vil blive serveret kaffe/te og kage 🙂

Pakkeliste – Hvad skal mit barn have med?

Idrætstøj til 5 dage, badetøj, håndklæde, toiletsager, lommepenge eller Mobilepay, dyne og hovedpude samt lagen. Det kan være, at deltagerne på en specifik linje (eksempelvis Danselinjen) skal medbringe noget ekstra. Dette meldes ud i infobrevet ca. 3 uger før campen.

Corona – Hvad så?

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger. Vi regner stærkt med at gennemføre campen til sommer. Skulle Corona ændre campen i sådan en grad, at man som deltager ikke har lyst til at deltage alligevel, så vil det naturligvis være muligt at afmelde sig og få deltagerbeløbet tilbage (minus værdien af tøjpakken, HVIS den er bestilt – den sendes efterfølgende hjem til jeres adresse).

Mere info om dette omkring juni-måned.

Kan mit barn få fat på en instruktør, hvis der er behov for hjælp?

Ja, det er altid muligt at få fat på en instruktør. Alle deltagere bliver først og fremmest tilknyttet en instruktør, som de kan gå til i dagstimerne. Har man behov for yderligere hjælp eller drejer det sig om hjemve eller lign., så kan man altid få fat på vores Camp-mor. Hun vil sørge for at kontakte forældre, hvis det er nødvendigt.

Campen er udsolgt – Kan jeg skrive mig på venteliste?

Ja. Ved blot at tilmelde dig eventet som normalt får du med det samme besked på mail om du er tilmeldt eller på venteliste. Vi har plads til 220 deltagere i alt – og herefter ryger man på venteliste. Hvis man kommer på venteliste får man også besked om hvilket nummer man har på ventelisten.

Kan vi som forældre kontakte Jer, hvis der er brug for det?

Under hele campen er det muligt at komme i kontakt med os, hvis det nødvendigt. Drejer det sig om praktiske spørgsmål bedes man kontakte Camplederen. Drejer det sig om hjemve, sygdom eller lign. bedes i kontakte Camp-Mor. Oplysninger om hvordan enten Campleder eller Camp-mor kontaktes sendes ud ca. 3 uger før campen.

Mit barn har behov for special-kost. Kan det lade sig gøre?

Ja, det kan det. Ved tilmelding til campen bedes man noterer i “besked-feltet”, hvis deltageren har brug for specialkost. Det kan være vegetar, glutenfri, laktosefri eller lign. Finder man først ud af, at ens barn skal have specialkost efter man har tilmeldt sit barn, bedes man kontakte camplederen hurtigst muligt.

Undervisere

Der står en masse dygtige instruktører klar. Blandt instruktørerne er der tidligere verdensholdsgymnaster, nogle af verdens bedste parkour-udøvere samt trænere med international erfaring fra Grand Prix-verdenen. Se underviserne nederst på siden – opdateres løbende.

Fokus på god mad på CampSorø

Alle deltagerne på CampSorø har et højt aktivetsniveau og det er derfor vigtigt at de alle får tilstrækkelige energi. Køkkenet på SGE har sammensat kosten under CampSorø, så deltagerne får den nødvendige energi og ernæring.

På CampSorø får du 6 måltider om dagen, som består af 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider. Mellemmåltiderne består enten af frugt, gnavebolle, kage eller brød.

Morgenmaden skal give eleverne en god start på dagen, så de får fyldt deres depoter op så de er klar til dagens første træning. Morgenmaden består af juice, mælk, the, kaffe, rugbrød, grove boller, havregryn, cornflakes, havrefras, hjemmelavet müslie, rosiner, tørret frugt, fibersund, A38, hjemmelavet yoghurt, smøreost, frugt, pålægschokolade og syltetøj.

Frokosten tilgodeser elevernes høje energiforbrug i løbet dagen. Se frokostmåltiderne i nedenstående madplan.

Aftensmaden er både valgt ud fra et ernæringssynspunkt, men menuen er også valgt ud fra deltagernes alder og præferencer. Se aftenmåltiderne i nedenstående madplan.

Relaterede indlæg

YouTube-Playliste med videoer fra campene

CampSorø 2019
CampSorø 2018
Parkourcenter på Sorø Gymnastikefterskole

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.