fed drengegymnastik

DrengeCamp (Uge 16)

DrengeCamp er en camp med én overnatning hvor der er fuld drøn på fede aktiviteter, vilde spring & tricks og oplevelser du aldrig vil glemme! Drengegymnastik er fedt, det er sejt, sundt, hårdt og i den grad stimulerende for drenge. Når drenge træner gymnastik med andre drenge, styrker de deres evne til at indgå i et fælleskab, deres kropslige kompetencer styrkes og deres indlærings kurve er stejl. Drenge sammenligner, efterligner og higer efter at opnå hvad andre kan, og en fantastisk energi kan opstå når det rigtige træningsmiljø skabes. 

Hvad sker der på campen?

På DrengeCamp bliver du undervist i mange forskellige genre af gymnastikken! Du kommer til at springe og lege i vores fantastiske springcenter og parkourcenter. Derudover kommer du til at prøve vores KÆMPE store 12×12 meter AirTrack samt vores nyeste Teeterboard i det helt nye opvisningscenter!  Sidst, men ikke mindst, skal du sammen med alle de andre drenge prøve kræfter med rigtige drengerøvs-aktiviteter 🙂

Tid og sted

Lørdag d. 20. april kl 10:00 til søndag d. 21. april kl 16:00 i 2024.

Hvem kan deltage?

Alle drenge i alderen 10-15 år. Der er ingen krav til gymnastisk niveau eller lign.

Deltag på vores DrengeCamp…. – hvor der er fuldt fart over feltet!

Prøv kræfter med fed drengegymnastik, sjove og anderledes gymnastikaktiviteter og bliv undervist af dygtige instruktører!

Indkvartering

Deltagerne bliver indkvarteret i klasselokaler. Vi indkvarterer drengene efter foreninger og/eller alder.

Pris

Prisen for deltagelse på DrengeCamp er kr. 595, som inkluderer træning, fuld forplejning, overnatning, Camp T-shirt og drikkedunk.

Tilmelding

Tilmeldingen lukker d. 1. april 2024 eller når alle pladser er besat.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte campleder Christoffer Færch på cf@soroefterskole.dk

Afbud

  • Afbud før 1,5 måned før campstart: Ved afbud før 1,5 måned før campstart fratrækkes et administrationsgebyr på 150 kr., men resten af deltagergebyret tilbagebetales.
  • Afbud fra 1,5 måned før til campstart: Ved afbud mellem 1,5 måned og frem til campstart fratrækkes et administrationsgebyr på 150 kr. og der tilbageholdes 150 kr. for tøjpakken samt 60 kr. i forsendelse. Restbeløbet tilbagebetales og tøjpakken sendes umiddelbart efter campen til den oplyste adresse.
  • Hvis man tager hjem under campen: Ingen refundering.

Faciliteter

  • Fantastisk lækkert springcenter m. 7 faste grave, 1 klodsgrav, 4 stortrampoliner, 25 meter fasttrack, fiberbane, airtracks, kæmpe skråkile, minitrampoliner samt alverdens skumredskaber.
  • 12×12 meter Airtrack
  • Et nyt parkourcenter i bambus på 390 m2. Indeholder alverdens skæve kanter og hjørner, kæmpe plateau, trickinggulv, rails, grav og meget mere. Derudover en udendørs parkourpark med rails, kasser, paller og meget mere.
  • Nyt opvisningscenter med springgrave, stortrampoliner og Teeterboards!
  • + en masse andre fede aktiviteter!

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.