DrengeCamp - Sorø Gymnastikefterskole
fed drengegymnastik

DrengeCamp

DrengeCamp er en camp med én overnatning hvor der er fuld drøn på fede aktiviteter, vilde spring & tricks og oplevelser du aldrig vil glemme!

Tid, sted og deltagere

DrengeCamp foregår fredag d. 31. januar kl 17:00 – lørdag d. 1. februar kl 16:00 2020 på Sorø Gymnastikefterskole. Alle drenge i alderen 9-15 år kan deltage.

Ca. 3 uger inden campen sendes info ud til deltagerne.

Deltag på vores DrengeCamp…. – hvor der er fuldt fart over feltet!

Prøv kræfter med fed drengegymnastik, sjove og anderledes gymnastikaktiviteter og bliv undervist af dygtige instruktører!

Pris og tilmelding

Tilmelding åbner 19. november kl 10:00

Pris for deltagelse på DrengeCamp er kr. 395, som inkludere træning, kost, overnatning, Camp T-shirt.

Indkvartering

Deltagerne bliver indkvarteret i klasselokaler. Vi indkvarterer drengene efter foreninger og/eller alder.

Afbud og tilmelding

Tilmeldingen lukker d. 6. januar 2020 kl 12:00.

Ved afbud før 6. januar refunderes det fulde deltagergebyr. Ved afbud efter 6. januar tilbageholdes 100 kr. i administrationsgebyr samt for t-shirten.

Faciliteter

• Fantastisk lækkert springcenter m. 7 faste grave, 1 klodsgrav, 4 stortrampoliner, 25 meter fasttrack, fiberbane, airtracks, kæmpe skråkile, minitrampoliner samt alverdens skumredskaber.
  • 12×12 meter Airtrack
  • Et nyt parkourcenter i bambus på 390 m2. Indeholder alverdens skæve kanter og hjørner, kæmpe plateau, trickinggulv, rails, grav og meget mere. Derudover en udendørs parkourpark med rails, kasser, paller og meget mere.
  • + en masse andre fede aktiviteter!

Instruktører

Vi samler det fedeste instruktørteam som udfordrer dig på alle fronter og giver dig mindeværdige oplevelser. Instuktørteamet består af super dygtige undervisere som selv har lavet en masse gymnastik med blandt andet landsholdserfaring.