Besøg Sorø Gymnastiskefterskole til Efterskolernes aften I Vi glæder os til at vise jer rundt...
efterskolelivet på værelserne

Efterskolernes aften

Besøg os på Efterskolernes Aften onsdag den 10. januar 2018 kl. 18.00-21.00

Vi inviterer dig til åbent hus med en rundvisning på skolen, møde de nuværende elever og få en snak med lærerne.

• Rundvisning hele aftenen
  • Spørgsmål/samtale med lærer
  • Elev-workshops i vores linjefag:
    – parkour, teamgym, springgymnastik, dans & rytmisk gymnastik

Vi ses til en hyggelig aften.

Elev-indmeldelse i god tid

Det er en god ide at skrive sit barn ind på efterskole allerede 3-4 år, før skolestart for at være sikre på få plads.

Er du forhindret i at komme til Efterskolernes Aften, så book en rundvisning en anden dag. Vi har rundvisninger hver onsdag.

Book rundvisning

Besøg vores gymnastikefterskole

Kom og besøg vores gymnastikefterskole, så du bedre kan beslutte om du har lyst til at tilbringe et år af dit liv med springgymnastikdansrytmisk gymnastikparkour, teamgym og en masse fagligt.

Sorø Gymnastikefterskole ligger midt på Sjælland, mellem Slagelse og Ringsted, og vi har også elever fra Fyn og Jylland. Ring på 57 83 00 34 eller udfyld formularen.

samvær på efterskole