Besøg os til Efterskolernes dag på Sorø Gymnastikefterskole I Vi glæder os til at vise dig rundt...
Efterskolernes dag youtube cover 2017

Efterskolernes dag

Er du vild med gymnastik, parkour eller dans?

Besøg os til Efterskolernes dag søndag d. 24. september kl. 13-17 og få en rundvisning!

Vores elever klar til at tage imod dig! De viser dig rundt, mens de svarer på alle dine spørgsmål om livet på Sorø. Du kommer til at opleve vores 5 linjefag på tæt hold, når eleverne bliver undervist på linjefaget.

ParkourSpringgymnastikDansTeamGymRytmisk Gymnastik

Skolen vil summer af aktiviteter hele dagen, så du får et godt indblik i, hvad vi laver på linjefagene. I år har vi inviteret vores tidligere årgang 16-17 til at lave opvisning kl. 13.00 som slutter i en store fællesserie med de nye elever fra årgang 17-18.

Senere på dagen viser årgang 17-18 deres helt egen opvisning kl. 16.15.

Vi glæder os til at møde dig!

Tilmelding til Efterskolernes dag

Tilmeld dig Efterskolernes dag – så er vi lidt mere forberedte, når du kommer! (det vil være så surt at løbe tør for pølser 🙂

Tilmelding til Efterskolernes dag

• 13.00-13.30 Opvisning med tidligere elever (årgang 16-17)
  • 13.30-17.00 Rundvisninger og besøg på linjefag
    • (dans, parkour, spring, teamgym og rytme)
  • 16.00-16.30 Opvisning med de nuværende elever (årgang 17-18)

Elev-indmeldelse i god tid

Det er en god ide at skrive sit barn ind på efterskole allerede 2-3 år, før skolestart for at være sikre på få plads.

Er du forhindret i at komme til Efterskolernes dag, så book en rundvisning en anden dag. Vi har rundvisninger hver onsdag.

Book din rundvisning

Besøg vores efterskole

Kom og besøg vores gymnastikefterskole, så du bedre kan beslutte om du har lyst til at tilbringe et år af dit liv med springgymnastikdans, teamgym, rytmisk gymnastikparkour og en masse fagligt.

Sorø Gymnastikefterskole ligger midt på Sjælland, mellem Slagelse og Ringsted, og vi har også elever fra Fyn og Jylland. Ring på 57 83 00 34 eller udfyld formularen.

Gruppearbejde på efterskole