Besøg os til Efterskolernes dag på Sorø Gymnastikefterskole
Besøg os til Efterskolernes dag

Efterskolernes dag – 30. september 13-17

Er du vild med gymnastik, parkour eller dans?

Besøg os til Efterskolernes dag søndag d. 30. september kl. 13-17 og få en rundvisning!

Vores elever er klar til at tage imod dig! De viser dig rundt, mens de svarer på alle dine spørgsmål om livet på Sorø. Du kommer til at opleve vores 5 linjefag på tæt hold, når eleverne bliver undervist på linjefaget. Skolen vil summe af aktiviteter hele dagen, så du får et godt indblik i, hvad vi laver på linjefagene.

Nyd årets efterskolefilm

Program for Efterskolernes dag på Sorø

Kl. 13.00 – 14.15Springcenter – elever 17/18 varmer op til opvisning
Hallen – oplev eleverne på Rytmisk Gymnastik-linjen
Parkourcenter – oplev eleverne på Parkour-linjen
 Kl. 14.15 – 14.45  Springcenter – Opvisning med elever 17/18
 Kl. 14.45 – 15.30Springcenter – oplev eleverne på TeamGym-linjen
 Kl. 14.45 – 16.00Hallen – oplev eleverne på Danse-linjen
Parkourcenter – oplev eleverne på Parkour-linjen
 Kl. 15.30 – 16.15Springcenter – oplev eleverne på Springgymnastik-linjen
 Kl. 16.40 – 17.00Springcenter – Opvisning med elever 18/19

Har du spørgsmål, er vi klar til at hjælpe..!

Mød vores lærere, de står klar i spisesalen og vil svare på spørgsmål vedrørende økonomi, skema, faglighed med mere.

På kontoret kan du få svar på økonomiske spørgsmål vedr. statsstøtte og mulighed for at søge individuel støtte. Vi vil også være behjælpelige med at tilmelde dig efterskoleopholdet.

Læs meget mere om vores 5 linjefag

Tilmelding til Efterskolernes dag

Tilmeld dig Efterskolernes dag – så er vi lidt mere forberedte, når du kommer! (det vil være så surt at løbe tør for pølser 🙂

Fornavn
Udfyldes ikke!
Efternavn
Tlf
Linjefag
Årgang

Ledige pladser på Sorø Gymnastikefterskole

Elev-indmeldelse i god tid

Det er en god ide at skrive sit barn ind på efterskole allerede 2-3 år, før skolestart for at være sikre på få plads.

Er du forhindret i at komme til Efterskolernes dag, så book en rundvisning en anden dag. Vi har rundvisninger udvalgte onsdage.

Book din rundvisning

Hvor ligger Sorø gymnastikefterskole?

Sorø Gymnastikefterskole ligger midt på Sjælland, mellem Slagelse og Ringsted, og vi har også elever fra Fyn og Jylland.