Mini/Junior Opvisning - Sorø Gymnastikefterskole

Mini/Junior Opvisning

Lørdag d. 23 februar 2019 byder vi velkommen til endnu et gymnastikarrangement – Mini/Junior Opvisning.

Til Mini/Junior opvisningen skal gymnaster vise deres opvisning for andre mini/juniorhold, og samtidig få nye venskaber på tværs af holdene ved at træne sammen. Eleverne fra Sorø Gymnastikefterskole vil præge dagen med små gymnastikindslag og deres store gymnastikopvisning som afslutning.

Udkast til Program

10:00-15:00 Opvisninger af gæstehold (mini/junior), Sorøs elevhold og Sorø Performance

15:00-17:00 Træning alle hold i springcenteret

OBS. Programmet bliver endeligt lagt, når de sidste tilmeldinger er modtaget.

Husk

• Der er åben for alle kan komme og kigge (gratis adgang)
  • Medbring gerne madpakke
  • Mulighed for at købe kage, sodavand, kaffe mm. i elevernes Café

TeamGym elev

Det koster 500 kr pr. mini/juniorhold.

Video af de deltagende hold i 2018