Opvisningsaften på Sorø Gymnastikefterskole med
Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Opvisningsaften

Vi byder velkommen til vores Opvisningsaften. Datoen er fredag d. 22. februar 2019 kl. 18.00-23.00 på Sorø Gymnastikefterskole. Vores Opvisningsaften skal være med til at samle en masse god gymnastik fra hele Sjælland.

Dørene åbnes kl. 17.30 og opvisningerne starter kl. 18.00. Gratis adgang, men få siddepladser i hallen. Der har de seneste år været rift om pladserne i hallen, da der er desværre kun plads til 800 personer i hallen.

Generalprøve på SGE-opvisning

Vi opfordrer til at bedsteforældre, søskende og andre kommer til generalprøven til elevernes opvisning samme dag kl. 14.30 til 15.00. Så er I sikre på at få en siddeplads. Er det ikke muligt at komme til generalprøven, så er I selvfølgelig velkomne om aftenen, hvor eleverne slutter af med deres opvisning.

SGE Elevernes opvisning til Opvisningsaften fra 2013-nu

Redskaber til rådighed

• 2x 15 m probaner
  • 2x 6 m probaner
  • 4x 6 m lufttilløbskasser
  • 10x tilløbskasser
  • 3x EuroGym Elite trampoliner
  • 3x landingsmåtter med side- & bagkasser

Ved andre specielle redskaber, så kontakt Rasmus Sinding.

Musik

Medbring jeres musik på en mp3-afspiller, iPod eller computer med mini-jack. Vi kan ikke spille brændt cd’er.