Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Opvisningsaften

Vi byder velkommen til Opvisningsaften 2017. Datoen er fredag d. 24. februar 2017 kl. 18.00-23.00 på Sorø Gymnastikefterskole.

Dørene åbnes kl. 17.30 og opvisningerne starter kl. 18.00. Gratis adgang, men få siddepladser og meget varmt.

Der har de seneste år været rift om pladserne i hallen, da der er desværre kun plads til 800 personer i hallen, så det bliver meget tæt 🙂

Generalprøve på SGE-opvisning

Vi opfordrer til at bedsteforældre, søskende og andre kommer til generalprøven på elevernes opvisningn samme dag kl. 14.30 til 15.00. Så er I sikre på at få en siddeplads. Hvis det ikke er muligt så er I selvfølgelige velkomne om aftenen, hvor eleverne slutter af med deres opvisning.

SGE Elevernes opvisning til Opvisningsaften fra 2013-nu

Playlister med alle holdene

Redskaber til rådighed

• 2x 15 m probaner
  • 2x 6 m probaner
  • 10x tilløbskasser
  • 3x EuroGym Elite trampoliner
  • 3x landingsmåtter med side- & bagkasser

Ved andre specielle redskaber, så kontakt Rasmus Sinding.

Musik

Medbring jeres musik på en mp3-afspiller, iPod eller computer med mini-jack. Vi kan ikke spille brændt cd’er.