ParkourCamp (Uge 20)

ParkourCamp er en Camp med én overnatning, hvor der er fart over feltet i vores parkourcenter med FED parkourstemning, vilde tricks, runs, flows, swings og ikke mindst glade og motiverede parkourdeltagere! Parkour er en super fed måde at komme fra A til B på. Det er en bevægelsesform der er hård, udfordrende og sej – og så er parkour et super fedt læringsrum, hvor der er plads til alle!

Hvad sker der på campen?

ParkourCamp kommer vi til at lave parkour i mange forskellige former i mange forskellige områder. Vi vil lave parkour på stranden, i skoven, i byen og naturligvis i vores parkourcenter og udendørs parkourpark. Du kommer til at få undervisning på netop dit niveau. Den første dag vil vi primært arbejde med grundlæggende parkourtricks og -runs i vores parkourcenter/parkourpark, men også prøve kræfter med parkour i skoven. På dag nummer 2 tager vi til stranden, og udforsker de mange muligheder for tricks i sandet. Herefter vil vi tage til Sorø by og flytte os fra A-B på adskillige måder.

ParkourCamp foregår d. 21. til 22. maj 2022 på Sorø Gymnastikefterskole

Hvem kan deltage?

ParkourCamp er en camp for parkourinteresserede drenge og piger i alderen 8-15 år, som er klar på en fed weekend med målrettet undervisning, leg og bevægelse i parkour. Der er ingen krav til niveau.

Pris

Prisen er 400 kr., som inkluderer undervisning, forplejning, overnatning, t-shirt samt transport til strand og by.

Tilmelding til ParkourCamp åbner d. 26. september kl 12:00.
Tilmelding lukker d. 1. maj eller når alle pladser er besat.

Afbud

• Afbud før 1. maj: Ved afbud før 15. december fratrækkes et administrationsgebyr på 100 kr., men resten af deltagergebyret tilbagebetales.
  • Afbud fra 1. maj til campstart: Ved afbud mellem 15. december og frem til campstart fratrækkes et administrationsgebyr på 100 kr. og der tilbageholdes 150 kr. for tøjpakken samt 60 kr. i forsendelse. Restbeløbet tilbagebetales og tøjpakken sendes umiddelbart efter campen til den oplyste adresse.
  • Hvis man tager hjem under campen: Ingen refundering.

Indkvartering

Deltagerne indkvarteres i klasselokaler efter køn, alder og/eller ønsker.