ParkourCamp (Uge 20)

ParkourCamp er en Camp med én overnatning, hvor der er fart over feltet i vores parkourcenter med FED parkourstemning, vilde tricks, runs, flows, swings og ikke mindst glade og motiverede parkourdeltagere! Parkour er en super fed måde at komme fra A til B på. Det er en bevægelsesform der er hård, udfordrende og sej – og så er parkour et super fedt læringsrum, hvor der er plads til alle!

Hvad sker der på campen?

ParkourCamp kommer vi til at lave parkour i mange forskellige former i mange forskellige områder. Vi vil lave parkour på stranden, i skoven, i byen og naturligvis i vores parkourcenter og udendørs parkourpark. Du kommer til at få undervisning på netop dit niveau. Den første dag vil vi primært arbejde med grundlæggende parkourtricks og -runs i vores parkourcenter/parkourpark, men også prøve kræfter med parkour i skoven. På dag nummer 2 tager vi til stranden, og udforsker de mange muligheder for tricks i sandet. Herefter vil vi tage til Sorø by og flytte os fra A-B på adskillige måder.

Dato

ParkourCamp foregår d. 21. til 22. maj 2022 på Sorø Gymnastikefterskole

Hvem kan deltage?

ParkourCamp er en camp for parkourinteresserede drenge og piger i alderen 8-15 år, som er klar på en fed weekend med målrettet undervisning, leg og bevægelse i parkour. Der er ingen krav til niveau.

Pris

Prisen er 400 kr., som inkluderer undervisning, forplejning, overnatning, t-shirt samt transport til strand og by.

Tilmelding

Tilmelding til ParkourCamp åbner d. 26. september kl 12:00.
Tilmelding lukker d. 1. maj eller når alle pladser er besat.

Afbud

  • Afbud før 1. maj: Ved afbud før 15. december fratrækkes et administrationsgebyr på 100 kr., men resten af deltagergebyret tilbagebetales.
  • Afbud fra 1. maj til campstart: Ved afbud mellem 15. december og frem til campstart fratrækkes et administrationsgebyr på 100 kr. og der tilbageholdes 150 kr. for tøjpakken samt 60 kr. i forsendelse. Restbeløbet tilbagebetales og tøjpakken sendes umiddelbart efter campen til den oplyste adresse.
  • Hvis man tager hjem under campen: Ingen refundering.

Indkvartering

Deltagerne indkvarteres i klasselokaler efter køn, alder og/eller ønsker.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.