ParkourCamp (uge 21)

ParkourCamp er en Camp med én overnatning, hvor der er fart over feltet i vores parkourcenter med FED parkourstemning, vilde tricks, runs, flows, swings og ikke mindst glade og motiverede parkourdeltagere! Parkour er en super fed måde at komme fra A til B på. Det er en bevægelsesform der er hård, udfordrende og sej – og så er parkour et super fedt læringsrum, hvor der er plads til alle!

Hvad sker der på campen?

ParkourCamp kommer vi til at lave parkour i mange forskellige former i mange forskellige områder. Vi vil lave parkour på stranden, i skoven, i byen og naturligvis i vores parkourcenter og udendørs parkourpark. Du kommer til at få undervisning på netop dit niveau. Vi vil primært arbejde med grundlæggende parkourtricks og -runs i vores parkourcenter/parkourpark, men også prøve kræfter med parkour i skoven – og hvem ved, måske på andre fede lokationer!

Dato

Lørdag d. 25. maj kl. 14:00 til søndag d. 26. maj kl. 15:00 i 2024.

Hvem kan deltage?

ParkourCamp er en camp for parkourinteresserede drenge og piger i alderen 10-15 år, som er klar på en fed weekend med målrettet undervisning, leg og bevægelse i parkour. Der er ingen krav til niveau.

Indkvartering

Deltagerne indkvarteres i klasselokaler efter køn, alder og/eller ønsker.

Pris

Prisen er 495 kr., som inkluderer undervisning, forplejning, overnatning + t-shirt og drikkedunk.

Tilmelding

Tilmeldingen lukker d. 1. maj 2024 eller når alle pladser er besat.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte campleder Christoffer Færch på cf@soroefterskole.dk

Afbud

  • Afbud før 1. maj: Ved afbud før 15. december fratrækkes et administrationsgebyr på 100 kr., men resten af deltagergebyret tilbagebetales.
  • Afbud fra 1. maj til campstart: Ved afbud mellem 15. december og frem til campstart fratrækkes et administrationsgebyr på 100 kr. og der tilbageholdes 150 kr. for tøjpakken samt 60 kr. i forsendelse. Restbeløbet tilbagebetales og tøjpakken sendes umiddelbart efter campen til den oplyste adresse.
  • Hvis man tager hjem under campen: Ingen refundering.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.