pigecamp sorø gymnastikefterskole

PigeCamp (uge 46)

PigeCamp

Campen er for dig som elsker springgymnastik eller TeamGym. Vi skal give den gas med en masse fed springgymnastik i vores springcenter og derudover kommer du til at opleve efterskolelivet med leg, bevægelse, actionpræget oplevelser og selvfølgelig en masse pigehygge!

Tid og sted

PigeCamp foregår lørdag d. 20. til søndag d. 21 november på Sorø Gymnastikefterskole.

Hvem kan deltage?

Campen er for alle Spring og TeamGym interesserede i alderen 10-13 år (Årgang 2008-2011)

Pris

Prisen er 650 kr. som inkluderer undervisning, forplejning, overnatning, tøj med logo og mange andre ting.

Tilmeldingen lukker d. 1. november 2021 eller når alle pladser er besat!

PigeCamp

Afbud

• Afbud før 1. oktober: Ved afbud før 1. oktober fratrækkes et administrationsgebyr på 150 kr., men resten af deltagergebyret tilbagebetales.
  • Afbud fra 1. oktober til campstart: Ved afbud mellem 1. oktober til 1. november fratrækkes et administrationsgebyr på 150 kr. og der tilbageholdes 150 kr. for tøjpakken. Tøjpakken sendes umiddelbart efter campen til den oplyste adresse.
  • Hvis man tager hjem under campen: Ingen refundering.