pigecamp sorø gymnastikefterskole

PigeCamp (uge 4)

PigeCamp

Campen er for dig som elsker springgymnastik eller TeamGym. Vi skal give den gas med en masse fed springgymnastik i vores springcenter og derudover kommer du til at opleve efterskolelivet med leg, bevægelse, actionpræget oplevelser og selvfølgelig en masse pigehygge!

Lørdag d. 28 januar kl. 10:00 til søndag d. 29. januar kl. 16:00 i 2023.

Hvem kan deltage?

Campen er for alle Spring og TeamGym interesserede i alderen 10-13 år.

Indkvartering

Deltagerne bliver indkvarteret i klasselokaler. Vi indkvarterer pigerne efter foreninger og/eller alder.

Pris

Prisen er 525 kr. som inkluderer undervisning, forplejning, overnatning, tøj med logo (top eller t-shirt) og mange andre ting.

Tilmeldingen åbner 1. august kl. 10:00 i 2022.

Tilmeldingen lukker 21. december eller når alle 120 pladser er besat.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte campleder Christoffer Færch på cf@soroefterskole.dk

PigeCamp er fyldt med sjovt og ballade.

Afbud

• Afbud før 1,5 måned før campstart: Ved afbud før 1,5 måned før campstart fratrækkes et administrationsgebyr på 150 kr., men resten af deltagergebyret tilbagebetales.
  • Afbud fra 1,5 måned før til campstart: Ved afbud mellem 1,5 måned og frem til campstart fratrækkes et administrationsgebyr på 150 kr. og der tilbageholdes 150 kr. for tøjpakken samt 60 kr. i forsendelse. Restbeløbet tilbagebetales og tøjpakken sendes umiddelbart efter campen til den oplyste adresse.
  • Hvis man tager hjem under campen: Ingen refundering.