Sorø Opvisningsdage

Vi byder velkommen til et nyt gymnastikarrangement.

Få en ekstra opvisningsoplevelse med dit gymnastikhold i det nye Opvisningscenter på Sorø Gymnastikefterskole. Dit hold vil lave opvisning i en fantastisk ramme med lys og lyd som gør din opvisningen til et show.

Dagene er for alle typer hold og aldersgrupper.

Eleverne fra Sorø Gymnastikefterskole og Sorø Performance vil også i løbet af dagene vise deres opvisning.

Lørdag og søndag d. 26. & 27. marts 2022

Tidsrum ca. kl. 10-16

Det koster 495 kr pr. hold (som betales til sidst i tilmeldingen)

Sidste dag for tilmelding er 19. januar 2022 eller når alle pladser er fyldt ud.

Publikum

Publikum er selvfølgelig også velkommen. Indgang koster 50,- kr. som købes med MobilePay i døren.

Elevernes bod

Boden sælger sandwich, pizzaboller, frugt, kage, slik, sodavand og kaffe/the. Der betales med MobilePay.

Vi glæder os til at se jer…!

Info til træner & gymnaster

• Der er mulighed for opvarmning i Hallen og Springcenteret inden I skal på gulvet.
  • Når opvisningerne er igang bruges Springcenteret til holdene inden I skal på gulvet

Redskaber til rådighed

• 2x 15 m probaner
  • 2x 6 m probaner
  • 4x 6 m lufttilløbskasser
  • 10x tilløbskasser
  • 3x EuroGym Elite trampoliner (32, 36 og 40 fjedre)
  • 3x landingsmåtter med side- & bagkasser

Ved andre specielle redskaber, så kontakt Rasmus Sinding.

Musik

Medbring jeres musik på en computer eller telefon med mini-jack (medbring selv adaptor til mini-jack, hvis I har brug for det)