sorø opvisningsdage 2022

Sorø Opvisningsdage

Vi byder velkommen til et nyt gymnastikarrangement.

Lørdag d. 26. og søndag d. 27. marts byder vi velkommen til Sorø Opvisningsdage! Mere end 1300 gymnaster og trænere fra forskellige hold på Sjælland kommer og laver opvisning i vores Opvisningscenter med et fedt lys-setup. Sorø Gymnastikefterskoles elevhold samt Sorø Performance vil også lave opvisninger – både lørdag og søndag.

Program for Opvisningsdagene 2022

Program for Sorø Opvisningsdagene 2022

Publikum

Publikum er selvfølgelig også velkommen. Indgang koster 50,- kr. som købes med MobilePay i døren. Børn under 12 år er gratis.

Lørdag og søndag d. 26. & 27. marts 2022

Elevernes bod

Boden sælger sandwich, pizzaboller, frugt, kage, slik, sodavand og kaffe/the. Der betales med MobilePay.

Vi glæder os til at se jer…!

Info til trænere & gymnaster