Spring med mig Camp på Sorø Gymnastikefterskole I Bliv efterskoleelev for en weekend!
Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Spring med mig Camp

Er du klar på en gymnastik-oplevelse på Sorø Gymnastikefterskole?

Deltag på vores ‘Spring med mig Camp’ – 3 dage med vildt mange spring…!

…men du vil også opleve rytmisk gymnastik, musik, sang, parkour og en masse andre sjove efterskoleting.

Hvem er ‘Spring med mig’for?

‘Spring med mig’ er en camp for springgymnaster og teamgym’er, som er klar på en weekend med god undervisning i springgymnastik.

Alle underviserne er ansat på SGE, så kom og oplev vores fantastiske lærer-team. Se alle skolens medarbejdere.

Fredag d. 27. okt til søndag d. 29. okt i 2017

• Ankomst mellem kl. 16.00-17.00
  • Afgang søndag kl. 16.00 (husk opvisning kl. 15.30)

Hvem kan deltage

Elever i 5., 6., 7. og 8. klasse

695 kr inkl. forplejning, overnatning og camptøj.

Camptøjet består af: (værdi af ca. 300 kr)

• Drenge: t-shirt og shorts
  • Pige: t-shirt og tights

Tilmelding

OBS! Tilmeldingen er lukket. Skriv til Rasmus Sinding rs@sge.nu for at komme på venteliste!

Tilmeld mig 'Spring med mig'
  • Online betaling med VISA eller MasterCard.
  • Sidste frist for tilmelding er 1. oktober 2017 eller når alle 150 pladser fyldte.
  • 14 dage før campen vil du modtage en mail med diverse praktiske informationer.
  • I tilfælde af afbud før 1. okt fratrækkes et administrationsgebyr på 250,- kr.
  • Deltagergebyret refunderes ikke ved framelding efter 1. oktober 2017.

Se skolens vilkår og handelsebetingelserne.

Medbring

Overnatning foregår i klasselokaler opdelt i pige/dreng samt klassevis. Veninder og venner kan komme til at sove samme selv om de ikke går i sammen klasse. Dette arrangeres ved ankomsten.

• Idrætstøj
  • Indendørs sko
  • Udendørs idrætstøj og sko
  • Varmt tøj
  • Håndklæde
  • Sovepose
  • Liggeunderlag/madras
  • Toiletsager (tandbørste, shampoo, osv)
  • Sygesikringsbevis

Spring med mig camp program

Hvad fortæller de tidligere camp-deltagere?

Fælles for alle SGE Camps har været, at med det samme vores børn hører at der er et arrangement på SGE, så vil de gerne med. Ungerne lærer altid nye kammerater at kende og gensyns glæden med kammerater fra tidligere Camp er stor.

Vores børn synes det er fedt at springe i SGE’s fantastiske springcenter, hvor der altid er dygtige instruktører som udfordre og hjælper, så de når i mål med et nyt spring og må ringe med klokken.

Udover god gymnastik er der altid sjove aktiviteter, underholdning og lækker mad. Alt sammen er 100% professionelt gennemført. Selv tøjpakkerne glæder børnene sig til at få, for det er mega fedt tøj, og at der tilmed står Sorø gymnastikefterskole på tøjet er kun et plus.

Det er fantastisk og imponerende at se, hvordan SGE får så mange unge mennesker til at samarbejde og løfte i flok på så kort tid.

Os forældre har via de sociale medier rig mulighed for at følge med via billeder og filmklip, det er altid en fornøjelse.

Jette Weinreich Olsen, forældre til camp-deltager

Undervisere

Underviserne er alle dygtige instruktører som er ansat på Sorø Gymnastikefterskole. Flere af instruktørerne er tidligere og nuværende verdensholds- landsholdsgymnaster.

Alberte Boukaidi Andersen

Christoffer Færch