springcamp efterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

SpringCamp Junior (Uge 3)

Deltag på vores ‘SpringCamp Junior‘ – 3 dage med vildt mange spring…!

Campen foregår over 3 dage med 2 overnatninger, hvor deltagerne indkvarteres i klasselokaler. Udover springgymnastik laver vi en masser andre aktiviteter, så du rigtig kan opleve det at gå på efterskole :-).

Hvem kan deltage?

SpringCamp Junior er en camp for springgymnaster og teamgym’er, i alderen 12-15 år, som er klar på en fed weekend med målrettet undervisning i springgymnastik. Udover springgymnastik skal du også være klar på at lave andre fede og sjove aktiviteter.

Dato

Fredag d. 19. januar kl 19:00 til søndag d. 21. januar kl 16:00

Indkvartering

Alle deltagere bliver indkvarteret i klasselokaler. Fordelingen sker ud fra køn, forening og/eller alder. Man skal medbringe madras/liggeunderlag samt sovepose/dyne.

Pris

Prisen er 995,- som inkluderer undervisning, forplejning, overnatning + t-shirt/top samt drikkedunk og andet Sorø-Merchandise.

Tilmelding

Tilmeldingen lukker d. 10. december eller når alle pladser er besat.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte campleder Christoffer Færch på cf@soroefterskole.dk

Afbud

  • Afbud før 1,5 måned før campstart: Ved afbud før 1,5 måned før campstart fratrækkes et administrationsgebyr på 150 kr., men resten af deltagergebyret tilbagebetales.
  • Afbud fra 1,5 måned før til campstart: Ved afbud mellem 1,5 måned og frem til campstart fratrækkes et administrationsgebyr på 150 kr. og der tilbageholdes 200 kr. for tøjpakken samt 60 kr. i forsendelse. Restbeløbet tilbagebetales og tøjpakken sendes umiddelbart efter campen til den oplyste adresse.
  • Hvis man tager hjem under campen: Ingen refundering.

Faciliteter

  • Fantastisk lækkert springcenter m. 7 faste grave, 1 klodsgrav, 4 stortrampoliner, 25 meter fasttrack, fiberbane, airtracks, kæmpe skråkile, minitrampoliner samt alverdens skumredskaber.
  • Et nyt parkourcenter i bambus på 390 m2. Indeholder alverdens skæve kanter og hjørner, kæmpe plateau, trickinggulv, rails, grav og meget mere. Derudover en udendørs parkourpark med rails, kasser, paller og meget mere.
  • En stor idrætshal med spejlvæg til Grandprix-træning med tilhørende håndredskaber i form af bolde, vimpler og tyndebånd.
  • NYT Opvisningscenter med springfaciliteter, dansesal samt diverse andre lokaler og badefaciliteter.

Hvad fortæller de tidligere camp-deltagere?

Fælles for alle SGE Camps har været, at med det samme vores børn hører at der er et arrangement på SGE, så vil de gerne med. Ungerne lærer altid nye kammerater at kende og gensyns glæden med kammerater fra tidligere Camp er stor.

Vores børn synes det er fedt at springe i SGE’s fantastiske springcenter, hvor der altid er dygtige instruktører som udfordre og hjælper, så de når i mål med et nyt spring og må ringe med klokken.

Udover god gymnastik er der altid sjove aktiviteter, underholdning og lækker mad. Alt sammen er 100% professionelt gennemført. Selv tøjpakkerne glæder børnene sig til at få, for det er mega fedt tøj, og at der tilmed står Sorø Gymnastikefterskole på tøjet er kun et plus.

Det er fantastisk og imponerende at se, hvordan SGE får så mange unge mennesker til at samarbejde og løfte i flok på så kort tid.

Os forældre har via de sociale medier rig mulighed for at følge med via billeder og filmklip, det er altid en fornøjelse.

Jette Weinreich Olsen, forældre til camp-deltager

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.