springcamp efterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

SpringCamp Junior

Campen er for dig, der er klar på en MEGA aktiv weekend med målrettet undervisning i springgymnastik. Vi laver naturligvis også andre sjove og spændende aktiviteter i løbet af dit weekendophold på SGE.  

SpringCamp Junior foregår over 2 dage med 1 overnatning. På den måde kan du rigtigt opleve, hvordan det er at være på en efterskole 😊. 

Deltag på vores SpringCamp Junior – som er fyldt med vildt mange spring! 

Hvem kan deltage?

Campen er for dig, der laver Springgymnastik og/eller TeamGym, og er mellem 12-15 år. Vi forventer, at du er klar på at arbejde med dine spring og dygtiggøre dig samtidig med at du har mod på at prøve kræfter med andre ‘efterskole-aktiviteter’ i samværet med alle øvrige deltagere 🙂

Dato

Lørdag d. 24.08.2024 kl. 10:30 til søndag d. 25.08.2024 kl. 16:00.

Indkvartering

Alle deltagere bliver indkvarteret i klasselokaler. Fordelingen sker ud fra køn, forening og / eller alder. Man skal medbringe madras / liggeunderlag samt sovepose / dyne. 

Pris

Prisen er kr. 795,- . Den inkluderer undervisning, fuld forplejning, overnatning samt T-shirt / top, drikkedunk og andet Sorø-merchandise. 

Tilmelding

Tilmeldingen åbner 1. juni 2024 kl. 10:00.
Tilmeldingen lukker 1. august 2024 eller når alle pladser er besat.

Hvad fortæller tidligere Campdeltagere?

Vores børn synes, at det er fedt at springe i SGE’s fantastiske Springcenter, hvor der altid er dygtige instruktører, som udfordrer og hjælper, så ungerne når i mål med et nyt spring og må ringe med klokken. Ungerne lærer nye kammerater at kende, og gensynsglæden med vennerne fra tidligere Camps er altid stor. 

Med det samme vores børn hører om et kommende arrangement på SGE – så melder de klart ud, at det vil de gerne være med til!  

Udover god gymnastik er der altid sjove aktiviteter, underholdning og lækker mad. Campen er 100% professionelt gennemført på alle planer. Især tøjpakkerne glæder børnene sig til at få, for det er MEGA FEDT TØJ, og at der tilmed står Sorø Gymnastikefterskole på tøjet, er kun et plus. 

Det er fantastisk og imponerende at se, hvordan SGE får så mange unge mennesker til at samarbejde og løfte i flok på så kort tid. Via de sociale medier har vi (forældre) rig mulighed for at følge med via billeder og filmklip – det er altid en fornøjelse. 

Jette Weinreich Olsen, forældre til Campdeltager

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Campleder Christoffer Færch på cf@soroefterskole.dk 

Afbud

  1. Afbud før 1,5 måned før Campstart: Der fratrækkes et administrationsgebyr på 150,- kr., men resten af deltagergebyret refunderes. 
  2. Afbud fra 1,5 måned før til Campstart: Der fratrækkes et administrationsgebyr på 150,- kr., og der tilbageholdes 200,- kr. for tøjpakken samt 60,- kr. til forsendelse. Restbeløbet refunderes, og tøjpakken sendes umiddelbart efter Campen til den oplyste adresse. 
  3. Hvis man tager hjem under Campen: Ingen refundering. 

Faciliteter

  • Springcenter med 7 faste grave, 1 klodsgrav, 4 stortrampoliner, 25 meter fasttrack, fiberbane, airtracks, kæmpe skråkile, minitrampoliner samt alverdens skumredskaber og 12 x 12 meter airtrack. 
  • Parkourcenter i bambus på 390 m2, der indeholder alverdens skæve kanter og hjørner, et kæmpe plateau, et tricking-gulv, rails, grav og meget mere. Vi har også en udendørs parkourpark med rails, kasser, paller og meget mere. 
  • Opvisningscenter med springgrave, stortrampoliner og Teeterboards. 

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.