• kærlighed til gymnastik

SpringCamp Mini (ny camp på vej)

Denne Camp er for gymnaster, der dyrker enten springgymnastik og / eller TeamGym. Det er en fed weekend med målrettet undervisning i de 2 discipliner. Du bliver også udfordret med andre fede og sjove aktiviteter. 

Kom og være med på vores SpringCamp Mini! 

Tid & sted

Campen foregår fra lørdag til søndag på Sorø Gymnastikefterskole. 

Vi arbejder på at finde en dato i efteråret 2024. 

Hvem kan deltage?

Springgymnaster og TeamGym’ere i alderen 8-11 år

Hvad fortæller tidligere Campdeltagere?

Vores børn synes, at det er fedt at springe i SGE’s fantastiske Springcenter, hvor der altid er dygtige instruktører, som udfordrer og hjælper, så ungerne når i mål med et nyt spring og må ringe med klokken. Ungerne lærer nye kammerater at kende, og gensynsglæden med vennerne fra tidligere Camps er altid stor. 

Med det samme vores børn hører om et kommende arrangement på SGE – så melder de klart ud, at det vil de gerne være med til!  

Udover god gymnastik er der altid sjove aktiviteter, underholdning og lækker mad. Campen er 100% professionelt gennemført på alle planer. Især tøjpakkerne glæder børnene sig til at få, for det er mega fedt tøj, og at der tilmed står Sorø Gymnastikefterskole på tøjet, er kun et plus. 

Det er fantastisk og imponerende at se, hvordan SGE får så mange unge mennesker til at samarbejde og løfte i flok på så kort tid. Via de sociale medier har vi (forældre) rig mulighed for at følge med via billeder og filmklip – det er altid en fornøjelse. 

Jette Weinreich Olsen, forældre til Campdeltager

Indkvartering

Alle deltagere bliver indkvarteret i klasselokaler. Fordelingen sker ud fra køn, forening og / eller alder. Man skal medbringe madras / liggeunderlag samt sovepose / dyne. 

Pris

Prisen er 625,-, som inkluderer undervisning, fuld forplejning, overnatning + T-shirt / top samt drikkedunk og andet Sorø-merchandise. 

Tilmelding

Vi forventer at åbne for tilmelding til dette års SpringCamp Mini omkring 1. juni 2024 🙂

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Campleder Christoffer Færch på cf@soroefterskole.dk 

Afbud

  1. Afbud 1,5 måned før Campstart: Der fratrækkes et administrationsgebyr på 150,- kr., men resten af deltagergebyret refunderes. 
  2. Afbud fra 1,5 måned før til Campstart: Der fratrækkes et administrationsgebyr på 150,- kr., og der tilbageholdes 200,- kr. for tøjpakken samt 60,- kr. til forsendelse. Restbeløbet refunderes. Tøjpakken sendes umiddelbart efter Campen til den oplyste adresse. 
  3. Hvis man tager hjem under Campen: Ingen refundering. 

Faciliteter

  • Springcenter med 7 faste grave, 1 klodsgrav, 4 stortrampoliner, 25 meter fasttrack, fiberbane, airtracks, kæmpe skråkile, minitrampoliner samt alverdens skumredskaber og 12 x 12 meter airtrack 
  • Parkourcenter i bambus på 390 m2, der indeholder alverdens skæve kanter og hjørner, et kæmpe plateau, et tricking-gulv, rails, grav og meget mere. Vi har også en udendørs parkourpark med rails, kasser, paller og meget mere. 
  • Opvisningscenter med springgrave, stortrampoliner og Teeterboards.

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.