• kærlighed til gymnastik

25 år i efterskole-kødgryderne

Udgivet 10. august 2017

Susanne Thomsen, køkkenleder på Sorø Gymnastikefterskole, har netop haft 25 års jubilæum. Dagen blev fejret på skolen med en flot middag sammen med personale, gæster og familie. Forstander Karsten Haim holdt en flot tale til Susanne og i samme ombæring læste han et digt op til Susanne:

“Giv mig styrke og sindro til at acceptere de ting jeg ikke kan ændre. Mod til at ændre det jeg kan samt visdom og indsigt til at se forskellen”.

Susanne køkkenleder

Hele familien ansat

Susanne har været en stærk klippe i køkkenet og i hendes tid har der været 4 forskellige forstandere. Da forstander Jørgen Christoffersen ansatte Susanne for 25 år siden forstillede han sig næppe at han også ansatte hele Susannes familie – men det gjorde han. Der har altid været stor hjælp fra Susannes børn Heidi og Martin og hendes mand Preben som både klør på i køkkenet, rengøringen, med snedker- og smedearbejde. Det er en kæmpe hjælp for skolen – tak for det.

I køkkenet har Susanne også været med et kæmpe forandringer. En madkultur der er kommet meget mere fokus på samt et elevklientel og personale som endnu mere værdsætter rigtig god mad. Skønt at I bliver ved med at følge med udviklingen…

Du ønskes hjertelig tillykke med jubilæet og vi glæder os til rigtig mange år end.

Relaterede blogindlæg

Relaterede indlæg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.