Prisen for et all-inclusive efterskoleophold på Sorø Gymnastikefterskole

Et all-inclusive efterskoleophold

Ja, vi ved godt at det ikke er billigt at gå på efterskole… men vi er sikre på at det er en fantastisk god investeringen.

På SGE har vi valgt at gøre vores efterskolepris overskuelig med en all-inclusive pris. Ikke noget med ekstra betalinger og skjulte priser, men bare én pris! Vi har valgt at skitur, linjefagstur, gymnastiktøj og alt andet er inkluderet.

Prisen for et efterskoleophold afhænger af familiens indkomst to år tilbage og antallet af hjemmeboende børn. Vi har lavet fire priseksempler for en familier for skoleåret 18-19. Det er en stor beslutning, når en familie skal vælge efterskole. Vi har valgt at vise jer den fulde pris uden at der er ekstra udgifter. Det er vigtig for os at der er ingen elever står udenfor fællesskabet på grund af økonomiske forhold. Vi er alle er i samme båd og derfor har vi ingen ekstra økonomiske udgifter gemt.

En familie med en årsindtægt på 500.000,- og ét hjemmeboende barn

Obligatoriske udgifter inkluderet i samlet egenbetaling

• Skolens ugepris: 2.375 (x 42 uger) 99.750 kr.
  • Indmeldelsesgebyr: 3.500 kr.
  • Fratrukket indkomstbestemt statslig elevstøtte 1093 kr. (x antal uger 42) – 45.906 kr.

Samlet egenbetaling 57.344 kr.

Det koster efterskole 201819

Se flere priseksempler for et efterskoleophold

Værelseshygge på efterskole

Hvad er din efterskolepris?

Efterskoleforeningen har lavet en beregner, hvor du helt præcis kan beregne jeres families økonomi og pris for efterskoleopholdet.

Beregn prisen på dit efterskoleophold

Vi står klar til at hjælpe… ring eller skriv til os!

Hvis I er separeret, er det som regel indkomstgrundlaget for den, der har barnet boende. Kontakt os gerne i forhold til spørgsmål om støtte og pris. Det helt nøjagtige tilskud bliver oplyst af staten i løbet af april måned – ca. 4 måneder før skolestart, men kontakt os endelige hvis du har spørgsmål.

Book en rundvisning

Kontakt kontoret