Efterskolernes Aften 2021 - Sorø Gymnastikefterskole

Efterskolernes Aften 2021

Besøg os på Efterskolernes Aften onsdag den 13. januar 2021 kl. 18.00-21.00

Vi inviterer dig til åbent hus med en rundvisning på skolen, møde de nuværende elever og få en snak med lærerne.

• Rundvisning hele aftenen
  • Spørgsmål/samtale med lærer
  • Elev-workshops på vores linjefag:
    – parkour, teamgym, springgymnastik, dans & rytmisk gymnastik

Vi ses til en hyggelig aften.

Er du vild med gymnastik, parkour eller dans?

Vores elever er klar til at tage imod dig! De viser dig rundt, mens de svarer på alle dine spørgsmål om livet på Sorø. Du kommer til at opleve vores 5 linjefag på tæt hold, når eleverne bliver undervist på linjefaget. Skolen vil summe af aktiviteter hele dagen, så du får et godt indblik i, hvad vi laver på linjefagene.

Tilmeld dig

Fornavn
Udfyldes ikke!
Efternavn
Tlf
Linjefag
Årgang

Der er lukket for kommentarer.

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!

Besøg os til Efterskolernes dag