Generalforsamling på Sorø Gymnastikefterskole - Sorø Gymnastikefterskole

Generalforsamling på Sorø Gymnastikefterskole

Du inviteres hermed til Generalforsamling – den 10. juni 2020

Vi har nu besluttet at afholde vores generalforsamling den 10. juni, ved fremmøde. Vi mødes på skolen, naturligvis med hensyn til de gældende retningslinjer, og afholder en enkel og kort generalforsamling. Vi starter kl. 17.00.

Tilmeld dig herunder, senest den 4. juni 2020.

Antal deltagere til spisning:

Der er lukket for kommentarer.

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!

Besøg os til Efterskolernes dag