Sorø Højskoleforening - Kom til foredrag! - Sorø Gymnastikefterskole

Sorø Højskoleforening – Kom til foredrag!

Hvornår:
6. februar 2020 kl. 18:00 – 22:00
2020-02-06T18:00:00+01:00
2020-02-06T22:00:00+01:00
Hvor:
Spisesal

Har du selv været på højskole, eller kender du nogen, som har været på højskole eller efterskole på et tidspunkt i deres liv? Og som bare var så glade for det? Vi tager tråden op og byder på spædende arrangementer, bl.a. de 7 foredragsaftener, som finder sted på Sorø Gymnastikefterskole. Vores program er alsidigt sammensat, og vi kan love, at du altid vil gå hjem – godt inspireret med ny viden, efter en hyggelig aften – i godt selskab – med kaffe og kager serveret undervejs.
Se programmet her:

Dette indlæg er oprettet som en kopi af en anden hjemmesides kalenderfeed.

Der er lukket for kommentarer.