Besøg vores dejlige efterskole til Efterskolernes dag

Besøg os på Efterskolernes dag

Udgivet 30. august 2018

Vi glæder os helt vildt til at få besøg søndag d. 30 sep kl. 13-17 til Efterskolernes Dag.

Vores elever klar til at tage imod dig! De viser dig rundt, mens de svarer på alle dine spørgsmål om livet på Sorø. Du kommer til at opleve vores 5 linjefag på tæt hold, når eleverne bliver undervist på linjefaget.

Oplev vores 5 fantastiske linjefag

På Sorø Gymnastikefterskole skal du vælge ét linjefag (vælges for hele året). På linjefaget har du undervisning 3-4 gange om uge og udover din daglige træning har du også en målrettet fysisk træning med fysioterapeut eller lignende én gang om ugen.

Dit linjefag skal også på en linjefagstur som oftest går til udlandet. Læs mere om linjefagsturene.

Brochure om SGE

Skolen summer af aktiviteter

Skolen vil summer af aktiviteter hele dagen, så du får et godt indblik i, hvad vi laver på linjefagene. I år har vi inviteret vores tidligere årgang til at lave opvisning, som slutter i en store fællesserie med de nye elever fra årgang.

Vi glæder os til at møde dig!

Link til mere info om Efterskolernes dag

Tilmelding til Efterskolernes dag

OBS! Tilmeld dig Efterskolernes dag – så er vi lidt mere forberedte, når du kommer! (det vil være så surt at løbe tør for pølser 🙂

Fornavn
Udfyldes ikke!
Efternavn
Tlf
Linjefag
Årgang

3 fantastiske efterskolevideoer

Et efterskoleår indeholder fantastiske oplevelser. Vi spurgte derfor Jacob Malling Dam, en af vores tidligere om han vil producere en efterskolefilm til os og eleverne. Det er der kommet disse flot film ud af.