Besøg os til Efterskolernes Dag 2018 på Sorø Gymnastikefterskole

Besøg os til Efterskolernes dag – søndag d. 30. september 2018

Udgivet 20. september 2018

Vi glæder os meget til at se dig til Efterskolernes Dag på Sorø Gymnastikefterskole, søndag d. 30. september mellem kl. 13-17.

Vores elever er klar til at tage imod dig! De viser dig rundt, mens de svarer på alle dine spørgsmål om livet på Sorø. Du kommer til at opleve vores 5 linjefag på tæt hold, når eleverne bliver undervist på linjefagene.

Du kan også læse mere om vores linjefag her

Skolen vil summe af aktiviteter hele dagen, så du får et godt indblik i, hvad vi laver på linjefagene.

Derudover vil du kunne se opvisninger af både sidste års- og nuværende elever.

Program for Efterskolernes dag på Sorø

Kl. 13.00 – 14.15Springcenter – elever 17/18 varmer op til opvisning
Hallen – oplev eleverne på Rytmisk Gymnastik-linjen
Parkourcenter – oplev eleverne på Parkour-linjen
 Kl. 14.15 – 14.45  Springcenter – Opvisning med elever 17/18
 Kl. 14.45 – 15.30Springcenter – oplev eleverne på TeamGym-linjen
 Kl. 14.45 – 16.00Hallen – oplev eleverne på Danse-linjen
Parkourcenter – oplev eleverne på Parkour-linjen
 Kl. 15.30 – 16.15Springcenter – oplev eleverne på Springgymnastik-linjen
 Kl. 16.40 – 17.00Springcenter – Opvisning med elever 18/19

Mød vores lærere i spisesalen, de vil stå klar og svare på spørgsmål omkring økonomi, skema, faglighed med mere.

På kontoret kan du få svar på økonomiske spørgsmål vedrørende statsstøtte og mulighed for at søge individuel støtte.

Beregn din pris på efterskoleopholdet

Vi vil også være behjælpelige med at tilmelde dig efterskoleopholdet.

Tilmeld jer Efterskolernes dag

Tilmeld dig Efterskolernes dag – så er vi lidt mere forberedte, når du kommer! (det vil være så surt at løbe tør for pølser 🙂

Fornavn
Udfyldes ikke!
Efternavn
Tlf
Linjefag
Årgang

Venteliste

Til information: Alle vores pige-pladser til skoleåret 19/20, er fyldt op. Hvis du er pige og det netop er der, et efterskoleophold er relevant for dig, er du selvfølgelig stadig velkommen til at besøge os. Vi har erfaring for, at nogen fortryder i løbet af foråret – og det kan derfor være en god ide, at du skriver dig op, så du kan komme på vores venteliste.

Ledige pladser på Sorø Gymnastikefterskole

Elev-indmeldelse i god tid

Det er en god ide at skrive sit barn ind på efterskole allerede 2-3 år, før skolestart for at være sikre på få plads.

Er du forhindret i at komme til Efterskolernes dag, så book en rundvisning en anden dag. Vi har rundvisninger udvalgte onsdage.

Book din rundvisning

Oplev vores linjefag