• kærlighed til gymnastik

CO2 neutral hjemmeside – vi passer på vores klima…

Udgivet 4. maj 2017

Vi har valgt at gøre vores nye hjemmeside CO2 neutral

På Sorø Gymnastikefterskole har vi valgt at skifte alle vores eksisterende lamper ud med LED lys. Det har gjort os meget opmærksomme på, hvor meget strøm vi egentlig bruger. Det er kæmpe mængder strøm vi bruger om året på vores efterskole med 180 elever. Ved at skifte til LED-lys kan vi spare 1/4 million om året som selvfølgelig også gør at vi udlever mindre CO2.

Projektet med udskiftning af lyset har givet os nye ideer for at spare på vores CO2-udledning. Det var derfor oplagte at vi med vores nye hjemmeside også fokuserede strøm-forbruget. Hjemmesider udleder nemlig CO2, da der bruges strøm på de besøgendes computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden.
“Hvordan kan vi nedbringe strømforbruget på vores hjemmeside uden at det går ud over kvaliteten?”
SGE kan hjælpe med at nedbringe strømforbruget ved deltagelse i CO2-reducerende projekter og derfor skabe CO2-reduktioner. Vores nye hjemmeside nu blevet en CO2 neutral.
 Ikon CO2 neutralt website

LÆS på bloggen: “Meget mere lys og så er det miljørigtigt”

“Vi har fået mere og bedre lys i springhallen og vi skal betale mindre for det fordi vi bruger mindre energi, hvem er ikke glad?”

Det har været en ordentlig omgang med mange håndværkere overalt på skolen, men nu er de færdige. Og gange og haller ser bedre ud, simpelthen fordi vi kan se dem bedre.

Vi har selvfølgelig altid gang i et eller andet her på SGE. I efteråret indviede vi vores nye parkourcenter og længe inden det var færdigt, var vi i gang med at planlægge en ny hal til danserne, så vi er vant til store projekter og vi er vant til håndværkere på skolen. Læs videre >

Forskellen på nyt og gammelt lys i parkourcenteret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.