Hjemsendelse af elever på Sorø Gymnastikefterskole pga. Covid-19
covid-19 efterskole

Hjemsendelse af elever pga. Covid-19

Udgivet 11. september 2020

Da en elev på efterskolen er konstateret positiv med COVID-19, har vi rådført os med sundhedsmyndighederne og på deres anbefaling, har vi sendt alle elever og alt personale hjem. Vi forventer at genåbne efterskolen, når elever og personale er testet negative for COVID-19.

Eleverne vil modtage nødundervisning, indtil de kommer retur til efterskolen.

Hilsen Sorø Gymnastikefterskolde

Der er lukket for kommentarer.

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!

Besøg os til Efterskolernes dag