DrengeCamp - Sorø Gymnastikefterskole
parkour efterskole

DrengeCamp

Udgivet 28. november 2019

Drengegymnastik er fedt, det er sejt, sundt, hårdt og i den grad stimulerende.

Når drenge træner gymnastik med andre drenge, styrker de deres kropslige kompetencer og evnen til at indgå i et fælleskab.

Vi vil gerne sætte den fede drengekultur i fokus og laver derfor en DrengeCamp, hvor drenge mødes i et træningsmiljø med fokus på leg, styrke, fællesskab, teknik, udholdenhed, konkurrence og vildskab

Alder: 9-15 år

Formålet er:

• At styrke drengegymnastikken.
  • At de drenge, der allerede dyrker gymnastik, møder andre gymnastikdrenge.
  • At drengene kan styrke deres motivation.
  • At lave FED drengegymnastik.

DrengeCamp foregår fredag d. 31. januar kl 17:00 – lørdag d. 1. februar kl 16:00 2020 på Sorø Gymnastikefterskole.

Pris for deltagelse på DrengeCamp er kr. 395, som inkluderer træning, kost, overnatning, Camp T-shirt.

Tilmeld mig DrengeCamp