Efterskolernes aften

Udgivet 17. december 2020

Godt nytår!

Vi håber I har haft en dejlig jul og nytår, selvom den nok har været noget anderledes i år. Vi har haft et skønt efterår her på SGE, vi har lukket os lidt inde og haft en masse nærvær sammen med eleverne. Det har selvfølgelige gjort, at vi ikke har kunnet invitere jer så meget, som vi har haft lyst til. Og det har været en udfordring at lave arrangementer, men vi er fortrøstningsfulde, når det kommer til foråret og sommeren.

Vi har et par forslag til et par arrangement I kan komme til:

• DrengeCamp (6. – 7. februar) – pris 525,-
  • Åben Træning – (se de forskellige datoer under arrangement på vores hjemmeside) pris 40,-
  • Årets vildeste sommercamp i uge 30, CampSorø (5 dage) – pris 2.295,-

Det skal selvfølgelig siges, at I får pengene tilbage, hvis arrangementerne ikke kan gennemføres.

Efterskolernes aften “-er”

Desuden er Efterskolernes Aften i januar også blevet forvandlet til flere rundvisninger og har du lyst til at komme forbi, så book dig ind på en af nedenstående datoer:

• 11. januar
  • 12. januar
  • 13. januar
  • 20. januar

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår

Sorø Gymnastikefterskole

Der er lukket for kommentarer.

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag