Elevforeningen for SU & SGE’s generalforsamling

2. Formandens beretning
  3. Forstanderes beretning, herunder nyt fra skolen
  4. Regnskab ved kassereren
  5. Indkomne forslag fra bestyrelsen: lovændringer (se bilagene og ændringsforslag på de næstkomne sider)
  6. Valg
    • Bestyrelsesmedlemmer på valg:
    • Nadja (ikke villig til genvalg), Michelle (villig til genvalg som suppleant), Cathrine (villig til genvalg), Karoline (villig til genvalg).
    • Suppleanter på valg:
    • Nina (villig til genvalg), Marius (villig til genvalg, stiller op til bestyrelsen), Laura (villig til genvalg), Frederikke (villig til genvalg), Joackim (villig til genvalg), Pernille (villig til genvalg), Jonas (ikke villig til genvalg).
    • Juniorbestyrelse:
    • Jakob (stiller op til bestyrelsen som suppleant), Marie (stiller op til bestyrelsen som bestyrelsesmedlem).
    • Valg af revisor:
    • Bendt Roden (villig til genvalg)
  7. Evt.

Vi ses til elevfest på Sorø Gymnastikefterskole d. 12. juni 2021.

Venlig hilsen bestyrelsen for SU & SGE

Der er lukket for kommentarer.

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!

Besøg os til Efterskolernes dag