Elevforeningen for SU & SGE’s generalforsamling

Elevforeningen for SU & SGE’s generalforsamling

Udgivet 11. maj 2020

Datoen er mandag d. 22. juni kl. 18.00 online via Zoom.

Grundet restriktioner under covid-19, er den planlagte elevfest lørdag d. 13. juni aflyst. I stedet gennemfører vi generalforsamlingen via følgende link:

Link til Zoom-mødet

Du skal downloade appen Zoom for at kunne deltage.

Du skal indtaste nedenstående for at deltage i mødet:

Meeting ID: 791 0579 8053
Password: SGE

Dagsorden:

2. Formandens beretning
  3. Forstanderes beretning, herunder nyt fra skolen
  4. Regnskab ved kassereren
  5. Indkomne forslag fra bestyrelsen: lovændringer (se bilagene og ændringsforslag på de næstkomne sider)
  6. Valg
    • Bestyrelsesmedlemmer på valg:
    • Nadja (ikke villig til genvalg), Michelle (villig til genvalg som suppleant), Cathrine (villig til genvalg), Karoline (villig til genvalg).
    • Suppleanter på valg:
    • Nina (villig til genvalg), Marius (villig til genvalg, stiller op til bestyrelsen), Laura (villig til genvalg), Frederikke (villig til genvalg), Joackim (villig til genvalg), Pernille (villig til genvalg), Jonas (ikke villig til genvalg).
    • Juniorbestyrelse:
    • Jakob (stiller op til bestyrelsen som suppleant), Marie (stiller op til bestyrelsen som bestyrelsesmedlem).
    • Valg af revisor:
    • Bendt Roden (villig til genvalg)
  7. Evt.

Vi håber at I vil deltage online, og at vi ses igen næste år til elevfest på Sorø Gymnastikefterskole d. 12. juni 2021.

Venlig hilsen bestyrelsen for SU & SGE

Forslag til lovændring:

Nuværende Forslag til ændring
Lov nr. 7:Foreningens generalforsamling afholdes hvert år i maj eller juni måned sammen med foreningens årsmøde. Bestyrelsen aflægger her beretning, og regnskabet fremlægges til godkendelse Foreningens generalforsamling afholdes hvert år samme dag som Sorø Gymnastikefterskole afholder deres generalforsamling.Bestyrelsen aflægger her beretning, og regnskabet fremlægges til godkendelse
Lov nr. 9:Det årlige medlemsbidrag fastsættes af bestyrelsen og opkræves i løbet af foråret. Regnskabet går fra 1. maj til 30. april. Det årlige medlemsbidrag fastsættes af bestyrelsen og opkræves i løbet af foråret. Regnskabet går fra 1. januar til 31. december .

Der er lukket for kommentarer.

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!

Besøg os til Efterskolernes dag