Elevforeningen for SU & SGE’s generalforsamling

Udgivet 11. maj 2020

Datoen er torsdag d. 15. april kl. 18:30 (online)

Corona har desværre stadig sit indtog i Danmark og restriktionerne gør at vi ikke har mulighed for at samles særlig mange. På baggrund af dette har vi i år valgt, ligesom sidste år at holde generalforsamlingen online via Zoom.

Generalforsamlingen gennemføres på nedenstående link:

For at deltage skal du indtaste følgende:
Meeting-ID: 637 2350 0898
Password: 031963

Dagsorden ifølge lovene

2. Formandens beretning
  3. Forstanderens beretning, herunder nyt fra skolen
  4. Regnskab ved kassereren
  5. Valg til bestyrelsesmedlem og suppleanter
  • Julie (villig til genvalg), Hakon (villig til genvalg) og Lasse (villig til genvalg),
  • Laura (villig til genvalg), Frederikke (villig til genvalg), Joackim (villig til genvalg), Nina (villig til genvalg), Jacob (villig til genvalg), Michelle (villig til genvalg), Pernille (ikke villig til genvalg), Rasmus (juniorbestyrelsesmedlem, ikke villig til genvalg), Mai (juniorbestyrelsesmedlem, ?)

6. Evt.

Vi håber at I vil deltage online.

Bestyrelsen for SU/SGE

Der er lukket for kommentarer.

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag