Findes den næste Steven Spielberg på vores efterskole?

Findes den næste Steven Spielberg på vores efterskole?

Sikke en Oscarfest…! Der var glimmer, lækkert hår og flotte kjoler til årets Oscarfest. Alle var i deres stiveste pus… De otte flotte film blev præsenteret foran det skarpt publikum og præmierne fløj om ørene på både skuespiller og producerer. Alle stillede sig selv spørgsmålet; “Hvem bliver den næste Steven Spielberg??!”.

Dansklærerne, som var storjuryen, havde allerede inden Oscarfest fundet de nominerede og vinderne i kategorierne undtagen BEDSTE FILM. Årets vinderfilm stemte eleverne om. Det var en tæt konkurrence mellem de mange gode film, men én slog dem alle TRIO… Stort tillykke! Om folkene bag TRIO er den næste Spielberg må I selv vurdere.

Et show med overraskelser

Dommerne og værterne havde en overraskelser i ærmet. De dansede sig ind i publikums hjerter med deres “regn-dans”.

Desuden havde showet fornemt besøg af “berømte” mennesker til at overrække priserne. Både Medina, Onkel Reje, Fie Laursen, Rasmus Seebach, Mette Blomsterberg, Caroline Wozniacki, Linse Kessler og Kronprinsesse Mary forbi. Tak for besøget – det var dejligt at se jer…

Aftenens værter

Sarona Sørensen og Frederik Færch