Grand prix piger klar til efterskole dm

Glimmer, hårlak og lækre piger til DM i Grand Prix Rytme

Udgivet 31. maj 2017

Der var masser af hårlak og glimmer, da vores to Grand Prix hold deltog til DM for efterskoler i Grand Prix arrangeret af GymDanmark.

De to hold lavede en super flot præstation til konkurrencen. Team Pheodora fik en placering i 1. divison som nr. 9 og Team Felucia viste også stor sværhed med en sjetteplads i 2. divison. Pigerne havde en fantastisk dag med masser er sminke, palietter og hårdlak. Stor ros til vores lærere Emilie Møller Sørensen og Ann-Sophie for arbejdet med pigerne.

“Det var en fantastisk dag fyldt med smil, venskaber og høje forventninger! Det har været en fornøjelse for Ann-Sophie og mig at arbejde med SÅ målsatte, fokuserede og ambitiøse piger omkring noget, der for dem egentlig ‘bare’ er et valgfag!

De har overrasket positivt fra dag ét og ikke nok med, at de skide dygtige, så er de også nogle hammer søde, imødekommende og hjertevarme piger. Forud for DM i Grand Prix lå mange træningstimer med høj koncentration, men nok endnu flere grin!”, fortæller Emilie Møller Sørensen.

DM i Grand Prix på Vesterlund Efterskole

Julia Petersen fortæller om hendes oplevelse til DM i Grand Prix:

“Det var nok en af de fedeste oplevelser jeg nogensinde har oplevet! Det var en helt igennem fantastisk dag at opleve med sin efterskole og sine grand-prix-piger. Man føler sig i sit rette S, når man kommer gående med sin Sorø Gymnastikefterskole ”dragt” med de grønne farver, de skinnende palietter, vores helt stramt opsatte hår og ikke mindst den vildt flotte makeup vi får lagt – alt dette gør stemningen helt unik.

Alle er spændte lige inden vi skal ud af bussen, hvor vi under hele turen har hygget os med at lægge makeup, sætte hår og snakke om alle de andre hold vi skulle til at opleve.

At opleve en tur, kun os piger, med vores fælles Grand Prix-valgfag, der blev til så meget mere end et valgfag, er virkelig noget man kun kan forestille sig. Det fællesskab vi har fået på de få timer vi har trænet, har i sig selv gjort det til en oplevelse.

Vores trænere sagde flere gange ”Gå nu ud og fyr den af piger! I er alle fantastiske og tænk ikke på placering. Tænk på at få en dag I altid vil huske!” og helt sikkert – Det er en dag jeg aldrig glemme!

Julia Petersen

Læs mere om vores valgfag i Grand Prix

Grand prix pigerne

Grand prix pigerne er stolte efter en rigtig god konkurrence.

Grand prix holdet

Flotte og stolte piger på de to grand prix hold.

Video fra Grand Prix konkurrencen

Team Felucia

Team Pheodora

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.