Gymnastikshow hylder diversiteten i dansk gymnastik
gymnastik kabalen brøndby

Gymnastikshow hylder diversiteten i dansk gymnastik

Udgivet 24. marts 2017

Gymnastikshow hylder diversiteten i dansk gymnastik

Sidste år dukkede et nyt gymnastikshow op i Brøndbyhallen. Og i år vender det tilbage. Navnet er GymnastikKabalen, hvor sjællandske topgymnaster fra mange forskellige gymnastik-discipliner gør det stort anlagte gymnastikshow til en ganske særlig oplevelse. På programmet er blandt andet Landsholdet i Power Tumbling, der kommer med flotte resultater fra både EM og VM, Motus Teeterboard, som vi kender fra ”Danmark har Talent”, hvor de seje drenge på vippen viser vilde akrobatiske øvelser.

De to arrangører bag showet, Gymnastikefterskolen Stevns og Sorø Gymnastikefterskole, kommer hver med en tempofyldt og seværdig opvisning i et imponerende fællesskab med de over 170 elever fra hver efterskole. Igen i år er freestylerapperen Klaskefar, der vandt MC´s Fight Night 2014, desuden klar til at guide publikum gennem showet med lækre rim og finurlige ordspil.

180 efterskole elever til gymnastikshow

Ud af de små haller og ind i det store show

Formålet med GymnastikKabalen er at eksponere diversiteten i dansk gymnastik og ikke mindst at tage de traditionelle gymnastikopvisninger ud af de små haller og sætte dem ind i nye, større rammer.

”Vi vil med GymnastikKabalen gerne sætte fokus på gymnastikken på Sjælland, fordi der er så utrolig meget talent at byde på, slår Johannes Juulsgaard, der er gymnastikansvarlig på Sorø Gymnastikefterskole, fast og understreger, at det i lige så høj grad handler om at vise mangfoldigheden inden for gymnastikkens verden, lige fra talentfulde børn til garvede landsholdsgymnaster”.

”Normalt ser vi alle disse gymnaster hver for sig til hver deres opvisning ude i de mindre haller. Til GymnastikKabalen samler vi en række af de dygtigste og præsenterer dem samlet i et kæmpe show, og jeg kan garantere, at det bliver et underholdende og seværdigt et af slagsen”, slutter Johannes Juulsgaard.

Nyt GymnastikKabale show i 2018

GymnastikKabalen afholdes søndag den 8. april kl. 15.00 i Brøndbyhallen. Billetter koster 175,- kr. for voksne og 85,- kr. for børn under 12 år. Billetter kan købes via hjemmesiden gymnastikkabalen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!


Besøg os til Efterskolernes dag

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.