Indbydelse til generalforsamling på Sorø Gymnastikefterskole

Indbydelse til generalforsamlingen

Udgivet 30. november 2018

Du inviteres hermed til Generalforsamling – den 11. april 2019

Endnu et år er gået, og det er tid til vores årlige generalforsamling. Jeg glæder mig til at fortælle, om hvad der er sket det sidste år, og om hvad vi har i vente.

Vi forventer, at generalforsamlingen forløber på samme måde som sidst, og vi får god tid til at snakke under middagen. Jeg glæder mig over alle de positive tilbagemeldinger, vi får på elevernes opvisninger. Eleverne gør det super godt og det er tydeligt at mærke, hvordan de kæmper i fællesskab, for at give os andre en fantastisk gymnastikoplevelse.

Tilmelding til spisning på mail kontor@soroefterskole.dk eller tlf. 57 83 00 34 til kontoret, senest den 1. april 2019.

Kl. 17.00 Gymnastikopvisning ved eleverne

Kl. 17.45 Generalforsamling

1. Valg af dirigent og stemmetællere.
  2. Bestyrelsen aflægger beretning.
  3. Forstanderen aflægger beretning.
  4. Indkomne forslag.
  5. Revideret årsrapport for foregående finansår og budgettet for indeværende finansår forelægges.
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
  7. Valg af 1 suppleant.
  8. Eventuelt.

Kl. 19.30 Fællesspisning i spisesalen

OBS! Regnskab eftersendes ved henvendelse til skolen.

Karsten Haim Forstander

Gymnastikopvisning Sorø Gymnastikefterskole