Indbydelse til generalforsamling på Sorø Gymnastikefterskole

Indbydelse til generalforsamlingen

Udgivet 11. marts 2019

Du inviteres hermed til Generalforsamling – den 11. april 2019

Et år er gået og det er tid til vores årlige generalforsamling. Det er med glæde jeg vil fortælle om, hvad der er sket det forgangne år, og om alt det spændende vi har at se frem til.

Vi har netop taget hul på vores opvisningsturne og vores skønne elever viser hvad der er kommet ud af alle træningstimerne. De gør det virkelig flot og deres glæde over gymnastikken når helt ud til publikum. Opvisningen kræver et stort fælles ansvar og det fungerer rigtig godt med de søde elever og et engageret personale.

Generalforsamlingen forløber på samme måde som sidst og vi får god tid, til at snakke under middagen.

Tilmelding til spisning på nedenstående, kontor@soroefterskole.dk eller tlf. 57 83 00 34, senest den 29. marts 2019.

Antal deltagere til spisning:

Kl. 17.00 Linjefags-opvisninger ved elever 18/19

Kl. 17.45 Generalforsamling

1. Valg af dirigent og stemmetællere.
  2. Bestyrelsen aflægger beretning.
  3. Forstanderen aflægger beretning.
  4. Indkomne forslag.
  5. Revideret årsrapport for foregående finansår og budgettet for indeværende finansår forelægges.
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
  7. Valg af 1 suppleant.
  8. Eventuelt.

Kl. 19.30 Fællesspisning i spisesalen

OBS! Regnskab eftersendes ved henvendelse til skolen.

Karsten Haim Forstander

Gymnastikopvisning Sorø Gymnastikefterskole