Information om Corona virus - Sorø Gymnastikefterskole
corona information

Information om Corona virus

Udgivet 13. marts 2020

Kære alle elever, forældre, personale og besøgende

Torsdag formiddag valgte vi på baggrund af de seneste udmeldinger at lukke skolen de næste 14 dage. Det værste er uvisheden. Det er svært at planlægge nye arrangementer, når vi ikke med sikkerhed ved, hvornår vi kan vende tilbage. Det gør rigtig ondt! Da vi sendte eleverne hjem og det var næsten som til afslutningen – som vi kalder Storetudedag.

Vi er alle meget berørte af denne situation som har konsekvenser for rigtig mange mennesker, men især alle landets 30.000 efterskolelever som får vendt op og ned på deres efterskoleophold.

Vi vil gøre alt for at eleverne får det maksimale ud af deres efterskoleophold. Nu er vi igang med at planlægge undervisningen, så den kører online i både de faglige og idrætslige fag.

Vi vil løbende opdatere med yderligere information, så snart vi ved noget.

Ny undervisningsplan

Nyt opdateret skema ligger nu klar i Viggo til alle elever og forældre. Som udgangspunktet starter al undervisning i Viggo! Læreren sender en besked ud til eleverne inden hver time. I beskeden står, hvor eleverne skal møde op online samt timens program.

I den boglig undervisning køres i OneNote/Clio/Matematikfessor eller Viggo, som elever er vant til at bruge.

Til undervisningen i linjefag, fysisk træning og fællesgymnastik vil træning foregå på en livestream i linjefags facebook-grupperne. Her skal eleverne være omklædt hjemme i stuen.

Fravær:
• Vi fører protokol i alle fagene i Viggo.
• Forældre skriver til Diana ang. sygdom som registreres i Viggo

Lærerne forbereder undervisning
Matematik-lærerne forbereder sig på online undervisning de næste 2 uger.

Der er lukket for kommentarer.

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!

Besøg os til Efterskolernes dag