Ingen betydning om du har lavet gymnastik før!

Udgivet 20. november 2017

Det er fantastisk med den energi eleverne lægger i deres opvisning. Det har ingen betydning om man har lavet gymnastik i mange år eller aldrig lavet gymnastik før. Alle knokler for at det sammen mål – “at lave den bedste opvisning!”
Når eleverne går på gulvet i morgen til deres første rigtig opvisning til On the Move, så vil der være nogle elever som har prøvet det mange gange før og andre som for første gang skal stå foran 1.000 mennesker.

Eleverne kommer ud af deres comfort-zone

Det er skønt, når vi kan tage eleverne ud af deres comfort-zone og rykke dem individuelt, men især også som gruppe. Glæd jer til at opleve 180 elever til et brag af et show… Vi ses i Antvorskovhallen, Slagelse i morgen.
Dørene åbnes kl. 13.30 og har du ikke fået billet endnu kan den købes i døren til 100,- kr. eller på www.onthemove.dk

OBS! Gratis adgang for børn/unge under 12 år, de skal dog reservere en gratis billet.

Glæd jer også til at opleve: