Instruktører til Sorø Performance 2017-18 - Sorø Gymnastikefterskole
  • kærlighed til gymnastik

Instruktører til Sorø Performance 2017-18

Udgivet 16. juli 2017

Tilmelding til udtagelsen

Deltag i Sorø Performances udtagelse. Læs mere om holdet og tilmeld dig.

Nana Kjær Regnér

nana regner

House, Hiphop, og floorwork – det er de dansegenrer jeg elsker virkelig højt!

Jeg har danset siden jeg var 6 år gammel og har bevæget mig indenfor alt fra Jitterbug, Akrobatik og Disco til Hiphop, Break og Capoeira.

Jeg er uddannet fra Danseuddannelsen under Sara Gaardbo i 2012/13 og har de seneste år undervist på Sorø Gymnstikefterskole, Danseuddannelsen, samt haft holdet PI-X i Politiets Idrætsforening. Derudover har jeg koreograferet konceptvideoer for den danske designer Elaine Hersby og medvirket i forskellige konkurrencer og events.

Vigtigst af alt elsker jeg at undervise og se folk rykke og udvikle sig, så jeg glæder mig helt vildt til første sæson med Sorø Performance. Det bliver svedigt, sjovt, alsidigt og udfordrende – så kom og dans med os!

Nana Regnér

 


Nina Leise

nina leise

I de sidste tre år har jeg arbejdet på Sorø Gymnastikefterskole, hvor jeg har været med til at starte skolens danse-linje.

Jeg elsker at danse og startede med den klassiske ballet for siden at dyrke disko og hiphop på konkurrenceplan. Efter et ophold på Gerlev Idrætshøjskole blev det primært den moderne dans der var i fokus. Efterfølgende var jeg tilknyttet Gerlev Performance Team som danser i 10 år.

Jeg er som udgangspunkt en meget alsidig danser og tager stadig mange dansetimer i alt fra house til moderne. Jeg har undervist i dans i 15 år, og elsker arbejdet med at udvikle, udfordre og udforske dansen sammen med eleverne.

Nina Leise

 


Tanja Mazur

Tanja Mazur

Jeg har lavet gymnastik siden mor-Anne tog mig til mor-far-barn-gymnastik og sidenhen har det været noget af en følgesvend. Det er mit 3. år på Sorø Gymnastikefterskole og ligeledes med rytmeholdet; Rutinerede 25+ i Slagelse som jeg også er inde over.

At blive udfordret er min motivation, at kunne en masse forskelligt er jeg helt vild med og udstråling bliver jeg glad i låget af! Det er nok egentlig sådan, jeg selv er, når det kommer til at bevæge mig, samt undervise.

Jeg er vokset op som TeamGym- og opvisningsgymnast, for derefter selv at gå på et udtaget rytme-efter-efterskolehold, diverse Rephold og Elitehold indenfor gymnastik. Jeg har undervist siden jeg var 12 i alt lige fra Teamgym-drenge til hiphop-børn, været på Ollerup Gymnastikhøjskole og undervist diverse rytmehold i Århus, heriblandt Århus Rephold. Derudover har jeg taget en masse dansetimer – nok mest fordi jeg er Verdens største Beyoncé-fan og elsker at fyre den af på en anden måde end, hvad gymnastik kan.

Så en blandet landhandel er jeg vel, sagt på godt Syd-sjællandsk.

Jeg glæder mig til at udvikle alle de spændstige og helt bestemt søde SGE’er, som vi får på Sorø Perfomance og fyre et brag af et show af og vigtigst af alt få nogle kanon hyggelige weekender på skolen!

Tanja Mazur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!


Besøg os til Efterskolernes dag

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.