Landsstævnet nærmer sig og vi er godt igang med forberedelserne

Landsstævnet nærmer sig og vi er godt igang med forberedelserne

Udgivet 15. maj 2017

Landsstævnet 2017 nærmer sig og vi er godt i gang med forberedelserne. Eleverne er i gang med at lære deres del af puslespillet, og de gør det godt! Vores bidrag til det store puslespil på 6700 elever er 133 elever og 14 lærere.

Vi har været til infomøde i Aalborg, og selvom L2017 ikke har alle detaljerne klar endnu, virker det til at blive et godt stævne, som kommer til at foregå midt i Aalborg.
Vi skal bo på Aalborg Universitet i gåafstand til alle aktiviteter, så det er dejligt.

Afgang: Mandag 26. juni. Afgang fra SGE eller Sorø station kl. 7.00
Hjemkomst: Søndag 2. juli. Hjemkomst på skolen eller stationen kl. ca. 18.00

Har du ikke mulighed for at komme frem tidligt mandag morgen, kan man møde ind på skolen søndag tidligst kl. 20.00.
Overnatning foregår i hallen på medbragt sovegrej. Der vil være morgenmad på skolen til de overnattende. Skolen medbringer desuden formiddagsforfriskning og frokost til alle elever, som vil blive udleveret i busserne. Eleverne skal tilmelde sig på viggo senest 1. juni, hvis de ønsker at møde ind søndag.

Huskeliste til Landsstævne

• Sovegrej (sovepose, pude, godt soveunderlag)
  • Landsstævne træningsdragt + evt egne sorte lange bukser
  • Landsstævne opvisningstøj