LIVE Rundvisning - Sorø Gymnastikefterskole
efterskole rundvisning

LIVE Rundvisning

Udgivet 13. april 2020

Vi har desværre måtte aflyse en del rundvisninger på efterskolen pga. coronakrisen. I stedet har vi lavet en LIVE-rundvisning, hvor I kan komme med rundt på vores (for tiden) meget tomme skole.

Undervejs blev der stillet spørgsmål til vores to dejlige elever Otto og Sofie (som var mødt ind for at hjælpe os).

Har I flere spørgsmål, så skriv i kommentarfeltet på YouTube, og vi besvarer dem hurtigst muligt. I kan også finde mange svar i vores FAQ.

Book din egen rundvisning

Fornavn
Udfyldes ikke!
Efternavn
Tlf
Linjefag
Årgang

Der er lukket for kommentarer.

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!

Besøg os til Efterskolernes dag