• Jordbær i skål

Udgivet 31. marts 2021

Relaterede indlæg

Tirsdag6Linsegryde m/auberginer m/ ris, salatbuffet, fladbrød
Onsdag7Asien laks m/ stegte nudler/grøntsager, sur/sød sovs, brød, asien salatbuffe
Torsdag8Kylling burger m/ bådkartofler, hj. Bolle, salatmayo. Ketchup, salat ting
Fredag9Bl. buffet m/ risengrød
Lørdag10
Søndag11
Mandag12Boller i karry m/ ris, kogte ærter, salatbuffet, brød
Tirsdag13Indisk butter chicken m/ ris, salatbuffet, salatbuffet, brød m/ Nichella
Onsdag14Veg. Bolognese m/ spaghetti, parmesan, durumbrød, bl. salatbuffet
Torsdag15Pizza m/ pesto, parmesan, seranoskinke, rucola
Fredag16Bl. Buffet m/tartelette
Lørdag17
Søndag18
Mandag 19Bøfstroganoff m/ kartoffelmos, surt, salatbuffet, flutes
Tirsdag20Græsk farsbrød m/ små kartofler, salatbuffet, kogt broccoli, tzatziki, flutes
Onsdag21Fiskefrikadeller m / pasta, tomatsovs, salatbuffet, brød
Torsdag22Veggeburger m/ pomfritter, salat, tomat, agurk, sylt. Rødløg, ketchup, salatmayo.
Fredag23Bl. buffet m/ suppe
Lørdag24
Søndag25
Mandag26Pasta cabonara vegetar, salatbuffet, foccasiabrød
Tirsdag27Fl. Hare m/ hasselbagte kartofler, vildtsovs, salatbuffet, flutes
Onsdag28Stegt fisk m/ ris, hollandaisesauce, salatbuffet, brød
Torsdag29Chili con carne m/ ris, taco chips, salsa, salatbuffet a la Mexico, majsbrød

Ø = Ønske middag fra elever til fødselsdag eller bare ønsker

Der er lukket for kommentarer.

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag