Menuplan for december 2018
Udgivet 26. november 2018
Relaterede blogindlæg
Ugedag | Dato | Menu |
Mandag | 3 | Pasta med kødsovs, salatbuffet, brød |
Tirsdag | 4 | Medister med kartofler, brunsovs, rødkål, salatbuffet, brød |
Onsdag | 5 | Stegt laks med wasarbi krydderi, jasmin ris, sur/sød chilisovs, salatbuffet, fladbrød |
Torsdag | 6 | Kartofel/porresuppe med bacon/korn/knas og tomatsuppe med horn og brød |
Fredag | 7 | Forlænget weekend for eleverne |
Lørdag | 8 | |
Søndag | 9 | |
Mandag | 10 | Fish and chips med salatbuffet |
Tirsdag | 11 | Falafel i pitabrød, salatbuffet, humus, dressing – Julefrokost til aften |
Onsdag | 12 | Oksestriplor med bearnaisesovs, kartoffelbåde |
Torsdag | 13 Ø | Frikadeller med kartofler, brun sovs, kogte grønsager, salatbuffet og flutes |
Fredag | 14 Ø | Sushi, risengrød, grøntsagstærter, frugtsalat m/ råcrem.mm. |
Lørdag | 15 | Bøf Lindstrøm med kartoffel røsti, bearnaisesovs, salatbuffet, brød |
Søndag | 16 | Kalkungryde med ris, salatbuffet, brød |
Mandag | 17 | Oksefilet med bådkartofler, bearnaisesovs, salatbuffet, flutes |
Tirsdag | 18 Ø | Bbq. ribben, ½ bagte kartofler, clowslav, salatbuffet, brød, kryddersmør |
Onsdag | 19 Ø | Risengrød med kanelsukker, smør, saftevand. Tunsalat med æg og brød. |
Torsdag | 20 | Buffet til frokost. Julemiddag til aften m/ flæskesteg, and, brune og hvide kartofler, rødkål, 2 salater den ene med rødkål, Risalamande m/ kirsbærsovs |
Fredag | 21 | Blandet buffet |
Lørdag | 22 | |
Søndag | 23 | |
Mandag | 24 | God jul og godt nytår til jer alle, pas på hinanden fra Køkkenet |
Ø = Ønskemiddage fra elever til fødselsdage eller bare ønsker
Skriv et svar