Menuplan for december 2020
Udgivet 25. november 2020
Relaterede indlæg
Ugedag | Dato | Menu |
Mandag | 30 | Gullasch m/ kartoffelmos, surt, salatbuffet, flutes |
Tirsdag | 1 | Risengrød m/ kanelsukker, smør, saft. Toast m/ skinke og ost |
Onsdag | 2 | Fl. Hare m/ små kartofler, vildtsovs, sur/sødt, salatbuffet, brød |
Torsdag | 3 Ø | Lasagne m/ kylling, salatbuffet, durumbrød |
Fredag | 4 Ø | Bl. buffet m/ stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler |
Lørdag | 5 | |
Søndag | 6 | |
Mandag | 7 Ø | Kylling i kokos (Ubberup), ris, salatbuffet, brød |
Tirsdag | 8 | Gammeldags oksesteg m/ kartofler, brun sovs, waldorfsalat, surt/ sødt, kogte bønner/gulerod, brød |
Onsdag | 9 | Millionbøf m/ kartoffelmos, surt, salatbuffet, flutes |
Torsdag | 10 | Julefrokost til middag. Risengrød til aftensmad mm. |
Fredag | 11 | Bl. buffet |
Lørdag | 12 | |
Søndag | 13 | |
Mandag | 14 Ø | Porretærte m/ fyldige salater, brød |
Tirsdag | 15 | Mørbradgryde m/ cocktailpølser, bacon, ris, salatbuffet, brød |
Onsdag | 16 | Ris frikadeller m/ pasta, tomatsovs, salatbuffet, foccasiabrød |
Torsdag | 17 Ø | Julemiddag flæske/andesteg m/ hvide, brune/kartofler, sovs, rødkål, salat, Ris a la mande m/ kirsbærsovs. Kold mad til frokost |
Fredag | 18 | Bl. buffet |
Lørdag | 19 | Juleferie |
Søndag | 20 | |
Mandag | 21 | |
Tirsdag | 22 | |
Onsdag | 23 | God jul og godt nytår til jer alle fra køkkenet. |
Ø = Ønskemiddage fra elever til fødselsdage eller bare ønsker