Menuplan for juni 2018 – Sorø Gymnastikefterskole
  • kærlighed til gymnastik

Menuplan for juni 2018

Udgivet 31. maj 2018

Ugedag

Dato

Menu

Fredag

Pasta m/ kødsovs. Salatbuffet , dressing og flutes.

Lørdag

2

Søndag

3

Mandag

4

Mørbradgryde m/ ris , broccolisalat m/ rødløg, dadler, ristede halve hasselnødder, salatbuffet, brød.

Tirsdag

5

Blomkålskrebinetter med kartoffelmos, persillesovs, salatbuffet, brød.

Onsdag

6

Grill – Kalkunspyd m/ gulpeber, champignon, rødløg agurk, forskellig pastasalater , salatbuffet, brød.

Torsdag

7

Culotte m/ flødekartofler , majskolber, vandmelon, salatbuffet, brød.

Fredag

8

Blandet buffet.

Lørdag

9 Ø

Lasagne m/ oksekød. tomatsalat m/ mozzarella og forårsløg, salatbuffet, brød.

Søndag

10

Pizza fra byen.

Mandag

11

Ovnstegt kylling og arabergryde m/bulgur. Salatbuffet arabisk inspireret. Tomat, mynte, rødløg, granatæble og persille. Fladbrød.

Tirsdag

12

Fiskefrikadeller m/ kogte kartoffeler og remoladesovs, beijing kålsalat, salatbuffet

Onsdag

13

Grill – Pølser og BBQ koteletter, bagekartoffel m. ramsløg smør, salatbuffet.

Torsdag

14

Tortellini i fad m/ champingon, gulerødder/spinat og ost, salatbuffet, brød.

Fredag

15

Blandet buffet.

Lørdag

16

Søndag

17

Mandag

18

Buddhasnegle i tomatsovs, revet ost, baluca linsesalat m/ avokado, rødpeber, persille, ærter, salatbuffet.

Tirsdag

19

Indisk linsegryde m/ raita dressing, gulerodsråkost med kanel rosiner og ristet kokos, salatbuffet, Nhanbrød.

Onsdag

20

Pandekager (Tortilla) m/ oksekødsfyld, tomatsalsa, guacamole, salatbuffet mexicansk ins. chili, persille og lime.

Torsdag

21

Thaikødboller m/ kokosmælk og rød karry, ris, salatbuffet, brød.

Fredag

22

Blandet buffet, risengrød m/ kanelsukker og smør, saft , salatbuffet og brød.

Lørdag

23

 

Søndag

24

Mandag

25

Shawarma i pitabrød. Tahin/chili dressing. Salatbuffet.

Tirsdag

26

Suppe – Kold Gazpasho m/ agurk, tomat, pesto og crotoner. Varm ærtesuppe m/ flødeskum, drys af ristet bacon, hvedekerner og mandler, halve æg, salatbuffet og grove suppebrød.

Onsdag

27

Grøntsags/æggetærte m/laks, broccoli mos, tomatsalat m. mozzarala og mynte, salatbuffet og brød.

Torsdag

28

Blandet buffet.

Fredag

29 Ø

Grill – Oksesteg, pølser mm., kogte kartoffeler i forskellig dressing ( Ramsløg, rygeost, cremefraiche ), salatbuffet, flutes. – Hindbærkage

Lørdag

30

Sommerferie – Tak for i år !

Ø = Ønskemiddage fra elever til fødselsdage eller bare ønsker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!