Vi elsker god og sund mad på Sorø Gymnastikefterskole

Menuplan for juni 2018

Udgivet 31. maj 2018

Ugedag

Pasta m/ kødsovs. Salatbuffet , dressing og flutes.

2

3

4

Mørbradgryde m/ ris , broccolisalat m/ rødløg, dadler, ristede halve hasselnødder, salatbuffet, brød.

5

Blomkålskrebinetter med kartoffelmos, persillesovs, salatbuffet, brød.

6

Grill – Kalkunspyd m/ gulpeber, champignon, rødløg agurk, forskellig pastasalater , salatbuffet, brød.

7

Culotte m/ flødekartofler , majskolber, vandmelon, salatbuffet, brød.

8

9 Ø

Lasagne m/ oksekød. tomatsalat m/ mozzarella og forårsløg, salatbuffet, brød.

10

Pizza fra byen.

11

Ovnstegt kylling og arabergryde m/bulgur. Salatbuffet arabisk inspireret. Tomat, mynte, rødløg, granatæble og persille. Fladbrød.

12

Fiskefrikadeller m/ kogte kartoffeler og remoladesovs, beijing kålsalat, salatbuffet

13

Grill – Pølser og BBQ koteletter, bagekartoffel m. ramsløg smør, salatbuffet.

14

Tortellini i fad m/ champingon, gulerødder/spinat og ost, salatbuffet, brød.

15

16

17

18

Buddhasnegle i tomatsovs, revet ost, baluca linsesalat m/ avokado, rødpeber, persille, ærter, salatbuffet.

19

Indisk linsegryde m/ raita dressing, gulerodsråkost med kanel rosiner og ristet kokos, salatbuffet, Nhanbrød.

20

Pandekager (Tortilla) m/ oksekødsfyld, tomatsalsa, guacamole, salatbuffet mexicansk ins. chili, persille og lime.

21

Thaikødboller m/ kokosmælk og rød karry, ris, salatbuffet, brød.

22

Blandet buffet, risengrød m/ kanelsukker og smør, saft , salatbuffet og brød.

23

24

25

Shawarma i pitabrød. Tahin/chili dressing. Salatbuffet.

26

Suppe – Kold Gazpasho m/ agurk, tomat, pesto og crotoner. Varm ærtesuppe m/ flødeskum, drys af ristet bacon, hvedekerner og mandler, halve æg, salatbuffet og grove suppebrød.

27

Grøntsags/æggetærte m/laks, broccoli mos, tomatsalat m. mozzarala og mynte, salatbuffet og brød.

28

29 Ø

Grill – Oksesteg, pølser mm., kogte kartoffeler i forskellig dressing ( Ramsløg, rygeost, cremefraiche ), salatbuffet, flutes. – Hindbærkage

30

Sommerferie – Tak for i år !

Ø = Ønskemiddage fra elever til fødselsdage eller bare ønsker