Menuplan for november 2020
Udgivet 29. oktober 2020
Relaterede indlæg
Ugedag | Dato | Menu |
Søndag | 1 | |
Mandag | 2 | Hamburgryg m/ hollandaisesovs, små kartofler, salatbuffet, kogte broccoli brydeboller |
Tirsdag | 3 Ø | Krebinetter m/ kartoffelskiver, stv. ærter og gulerod, brød, salatbuffet |
Onsdag | 4 Ø | Kyllinglår m/ ris, green curry, salatbuffet m/ frisk pasta, mozzarella salat, flutes |
Torsdag | 5 | Pasta m/ grøntsagssovs, revet ost, brød, salatbuffet |
Fredag | 6 | Bl. buffet |
Lørdag | 7 | |
Søndag | 8 | |
Mandag | 9 | Fiskefilet m/ pasta, tomatsovs, salatbuffet, brød |
Tirsdag | 10 | Mortensaften: Andelår, kartofler, rødkål, brunsovs, salatbuffet, flutes |
Onsdag | 11 Ø | Green curry m/ kikærter, sødkartoffel, bønner, nanbrød, salatbuffet |
Torsdag | 12 Ø | Burger m/ oksekød, ost, salat, tomat, agurk, løg, salatmayo. Ketchup, Pomfritter |
Fredag | 13 | Bl. buffet m/suppe |
Lørdag | 14 | |
Søndag | 15 | |
Mandag | 16 Ø | Kylling i karry m/ ris, salatbuffet m/ting til ristaffel, fladbrød |
Tirsdag | 17 Ø | Pitabrød m/ falafel, salatbuffet, humus, kold sovs, ærtehumus |
Onsdag | 18 Ø | Frikadeller m/ kartofler, brunsovs, salatbuffet (broccolisalat), surt, flutes |
Torsdag | 19 | Varmrøget kalkunbryst m/ kartoffelbåde, stegte rodfrugter, paprikasovs, brød |
Fredag | 20 | Bl. buffet m/ tarteletter |
Lørdag | 21 | |
Søndag | 22 | |
Mandag | 23 | Fri |
Tirsdag | 24 | Kalkunragout m/ pølser og porre, pasta, salatbuffet, durumbrød |
Onsdag | 25 | Medisterpølse m/ kartoffelskiver, stegte grøntsager, salatbuffet, brun sovs |
Torsdag | 26 Ø | Mettes vegedeller m/ pasta, kryddere tomatsovs, salatbuffet, brød |
Fredag | 27 Ø | Tortillas m/ kylling, salat, dressing, salsa, guacamole, cheddar |
Lørdag | 28 Ø | Lasagne m/ salatbuffet, brydebrød. |
Søndag | 29 | Pizza m/ forskelligt fyld, salatbuffet |
Ø = Ønskemiddage fra elever til fødselsdage eller bare ønsker