Menuplan for oktober 2020 på Sorø Gymnastikefterskole

UgedagDatoMenu
Fredag2 ØBl. buffet sushi og risengrød
Søndag
MandagFisk m/ panko, persillesovs, kartoffelskiver, salatbuffet, grov flutes
TirsdagMettes vegedeller m/ris, karrysovs, salatbuffet,
OnsdagOksefilet m/ ½ bagte kartofler, kryddersmør
Torsdag8   ØKylling burger m/ ost, pomfritter, salat, tomat, agurk/syltet agurk, salatmayo, ketchup, remoulade
Fredag9 ØTaco skaller m/ oksekød fyld, guacamole, salatbuffet, salsa, brød
Lørdag10
Søndag11
Mandag12
Tirsdag13
Onsdag14 Efterårsferie
Torsdag15
Fredag16
Lørdag17
Søndag18
Mandag19 ØKylling m/ pasta/ pesto, salatbuffet, stegte grøntsager, Flutes
Tirsdag20 Chili con carne m/ ris, mexibrød, nachos, crem fraiche, salatbuffet
Onsdag21 ØLasagne m/ salatbuffet, salatbuffet, salatbuffet
Torsdag22 ØPulled pork i burgerbolle m/ clowslav, salat, tomat, agurk, mac/ cheese
Fredag23 Bl. buffet m/ Jordskokkesuppe
Lørdag24
Søndag25
Mandag26 ØLaks m/ Soya/ sesam, jasminris, sur/ sødsovs, Asien salatbuffet, fladbrød
Tirsdag27 Mexicansk tortillas tærte vegetarisk, salatbuffet, brød
Onsdag28 ØSvensk pølseret m/ rufler, salatbuffet
Torsdag29 ØBrændende kærlighed m/ bacon, cocktailpølser, løg, gulerod, salatbuffet, brød
Fredag30Halloween menu