Menuenplan for januar måned 2017
Udgivet 1. januar 2017
Køkkenet på SGE laver lækker og god mad. Det er vigtig for os at maden smager godt og maden giver den rigtige energi til en lang skoledag med mange aktiviteter. Læs mere om vores køkken og køkkenpersonale her.
Ugedag | Dato | Menu |
Fredag | 6 Ø | Pasta m/ kødsovs, revet ost, salatbuffet, durumbrød |
Lørdag | 7 | |
Søndag | 8 | |
Mandag | 9 Ø | Hamburgryg m/ flødekartofler, salatbuffet, kogte grøntsager, flutes |
Tirsdag | 10 Ø | Indisk butter chicken m/ jasminris, salatbuffet(rødkålssalat, feta, appelsi), fladbrød |
Onsdag | 11 Ø | Frikadeller m/ kartofler, sovs, salatbuffet, brød |
Torsdag | 12 Ø | Wok m/ soya4you, Asian nudel, fladbrød m/ sort sesam, sød chilisovs, salatbuffet |
Fredag | 13 | Blandet buffet |
Lørdag | 14 | |
Søndag | 15 | |
Mandag | 16 Ø | Kylling i karry m/ ris, ristaffel tilbehør, salatbuffet, brød |
Tirsdag | 17 Ø | Burger m/ SGE bøf, salat, agurk, gulerod, løg, |
Onsdag | 18 Ø | Rødt oksekød m/ små kartofler, brunsovs, salatbuffet, brød |
Torsdag | 19 Ø | Bagt laks m/ små kartofler, salatbuffet m/ rodfrugt chips, hollandaisesovs, brød |
Fredag | 20 Ø | Blandet buffet m/ pizza |
Lørdag | 21 | |
Søndag | 22 | |
Mandag | 23 | Pasta m/ grøntsagssovs, revet ost, salatbuffet, brød |
Tirsdag | 24 Ø | Svenskekødboller m/ kartofler, sovs, tyttebærsylt, salatbuffet, brød |
Onsdag | 25 Ø | Pulled pork i burgerbolle, colwslave, salat, agurk, tomat, løg |
Torsdag | 26 Ø | Brændende kærlighed m/ gulerod, løg, bacon, kartoffelmos, salatbuffet, rugflutes |
Fredag | 27 | Forlænget weekend |
Lørdag | 28 | |
Søndag | 29 | |
Mandag | 30 | Skitur |
Tirsdag | 31 |
Ø = Ønskemiddage fra elever til fødselsdage eller bare ønske