Nu er der kun 4 gymnastikopvisninger tilbage for årgang 17-18 - Sorø Gymnastikefterskole
  • kærlighed til gymnastik

Nu er der kun 4 gymnastikopvisninger tilbage for årgang 17-18

Udgivet 30. april 2018

Men… det hele startede med en gymnastikuge i februar…

Læs om Mikkel Weinreich Olsens oplevelser med gymnastikugen. Sådan oplevede Mikkel gymnastikugen dag for dag. Nyd også nedenstående video af de mange opvisninger rundt i Danmark.

Gymnastikugen – En opvisning bliver til…

Mandag startede med at vi gik ned i hallen og havde fællesgymnastik fra 8:45-10:15. Vi lavede start- og slutserie, og gik i detaljer med øvelserne. Efter fællesgymnastik havde vi 20 minutters pause, og køkkenet havde lavet lækre knækbrød og en lækker bærsmoothie. Efter pausen var det tid til dreng- og pigegymnastik. Til drengegymnastik lavede vi drengeserie, og øvede timingen på kastene til slut i serien. Der blev også øvet parkourstykket og deres timingener blev da også lige pudset af.

Tirsdag morgen var de fleste pænt trætte, men ellers gik vi ned i hallen til en frisk Rikke og Tanja som var klar til at gøre start- og slutserie dejlige at kigge på. Endelig tid til pause med hjemmelavet juice til forfriskning og hjemmelavet knækbrød. Efter forfriskning var det tid for springere, teamgym og parkour til at øve spring-konceptet. Når man har 4 timers spring med kun en times pause, er man pænt træt bagefter…

Onsdag var 70% af skolens elever var hammertrætte, så efter morgenmaden gik vi ned for at øve dreng- og pigegymnastik. Så var vi ligesom i gang igen. Drengene startede med at øve deres opstillinger, så det så godt ud. Vi havde en 20 minutter lange pause, som mest blev brugt til at tage en powernap. Efter pausen havde parkour fri, så gik springerne, rytme og teamgym ned i hallen for at få styr på trampolinomgangene. I hallen fik alle der havde deres maxspring under 1 skrue fri, og resten skulle blive og få opstillinger.

Torsdag efter pausen tilpassede lærerne musikken, så det også sad i skabet. Det blev der brugt to timer på. Herefter var der en lille pause, og så kørte vi opvisningen igennem rigtig mange gange, for at det sad fast. Vi sluttede af ved omkring 17:00 tiden.

Om fredagen var det for første gang at vi skulle kører hele vores program. Da vi lavede vores generelprøve, havde forældre og bedsteforældre fået lov til at se vores opvisning. Om aftenen var vi alle klar på, at kører opvisningen foran publikum. Gæstehold og forældre var kommet for at bakke os op omkring vores opvisning.

Nu har vi kørt 14 opvisninger over de seneste weekender, men hvis du ikke har set vores opvisning endnu, så skal du skynde dig for der er kun 4 opvisninger tilbage. Se planen.

Ellers kan du se alle vores opvisninger på youtube-kanalen “Sorø Gymnastikefterskole”. Nyd nedenstående opvisning til GymnastikKabalen i Brøndby hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.