Nyt kæmpe opvisningscenter på Sorø Gymnastikefterskole
Opvisningscenter sorø

Nyt kæmpe opvisningscenter på Sorø Gymnastikefterskole

Udgivet 15. juni 2020

På Sorø Gymnastikefterskole har vi længe drømt om en opvisningshal, hvor gymnastikken løftes til nye højder – en drøm der nu bliver en realitet!

Timelapse af byggeriet i 6 måneder.


Fredag d. 4. oktober 2019 kl 10:00 blev det første spadestik til det nye opvisningscenter taget og dermed starten på et helt nyt moderne sted designet specifikt til parkour-, dans og gymnastikopvisninger samt daglig gymnastiktræning – endda med plads til 1000 tilskuere!

Det nye opvisningscenter bliver ikke bare et nyt centrum for gymnastikopvisninger – nej, det bliver meget mere end det. Foruden selve opvisningshallen har vi desuden haft et ønske om nye undervisningslokaler og badefaciliteter. To ønsker som nu også bliver opfyldt!

Faciliteter

  • 2 stortrampoliner
  • 2 dobbelt springgrave
  • 4 klasselokaler
  • Stort mødelokale
  • Stor forhal/foyer
  • Badefaciliteter
  • Dansesal

Med øje for det gymnastiske

Det specielle ved det nye byggeri er, at det er designet med øje for det gymnastiske. Du finder ingen streger på gulvet til badminton, volleyball eller håndbold, men derimod et flot gulv i grå nuance klar til opvisninger og scenelys. Vi ønsker, at skabe de bedste rammer for et gymnastikmekka på Sjælland, hvor alle former for gymnastik, parkour og dans kan være under samme tag.

Det nuværende springcenter bliver forbundet med det nye opvisningscenter via en stor glasgang, hvilket gør det muligt at transportere blandet andet redskaber til og fra opvisningscenteret. Ydermere bygges en gangbro fra styrkeområdet i springcenteret til 1. salen i det nye opvisningscenter. Desuden anlægges en ny parkeringsplads i forbindelse med byggeriet

Et fantastisk gymnastikunivers

Med det nye kæmpe byggeri bliver Sorø Gymnastikefterskole forvandlet til en efterskole med endnu flere muligheder i det allerede eksisterende gymnastikmiljø. Det bliver skabt et fantastisk gymnastikunivers hvor det nye opvisningscenter står som centrum til vores eksisterende gymnastik- og idrætsfaciliteter; springcenteret, den “gamle” hal og parkourcenteret!

Opvisningscenteret står klar til årgang 2020/2021!

Læs mere om det kæmpe byggeprojekt og se flere billeder her

2 dobbelt springgrave, 2 stortrampoliner og 1.000 siddepladser
Opvisningscenter
Byggeriet ligner Springcenteret (som ligger til venstre)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive!

Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen.


Besøg os til Efterskolernes dag

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.