on the move 2020
On the Move 2020

On the Move 2020 // Live show // Indvielse af Opvisningscenter

Udgivet 31. oktober 2020

Du kan nu se eller gense ’On The Move’ showet og indvielse af vores nye flotte Opvisningscenter. Du kan kigge med, hjemme fra din sofa. I lørdags lavede eleverne skoleårets første opvisning. Det var faktisk to stk., da vi havde inviteret elevernes forældre til at være fysisk til stede af to omgange, så vi ikke blev for mange. Du kan se begge shows her.

Elev opvisning // LIVE kl. 14:00

Opvisningen med eleverne årgang 20/21 starter ved 57:35

Elev opvisning // LIVE kl. 19:00

Opvisningen med eleverne årgang 20/21 starter ved 22:00

Opvisning med Sorø Performance // LIVE

Efter at eleverne havde lavet dagens to opvisninger, så kunne sætte sig på tribunerne med slushice og popcorn nyde vores Sorø Performance-hold som gav dem en lille opvisning. Sorø Performance holdet er tidligere elever og de har du haft to træninger i år, men alligvel vi de vist en flot lille show.

Opvisningen med Sorø Performance starter ved 13:12

Der er lukket for kommentarer.

5 ting du skal vide om Sorø!

Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. Se mere.
Besøg os til Efterskolernes dag