Årets gymnastikopvisning er klar...! Oplev elevernes flotte opvisning

Årets opvisningsplan er klar…!

Udgivet 13. januar 2020

Gymnastikken skaber et helt unikt sammenhold – eleverne arbejder i fællesskab på at lave den flotteste opvisning. På Sorø samles alle vores linjer til ét hold, når vi tager ud og laver opvisninger. Hver linje bidrager til showet med deres eget indslag.

Træningen til opvisning

Allerede i starten af efterskoleopholdet arbejder vi mod vores endelige opvisningsprogram i de obligatoriske gymnastikopvisninger, hvor alle elever er med.

Alle elever har fysisk grundtræning én gang om ugen, hvor vi træner kondition og styrke. Grundtræningen bruges i den daglige gymnastiktræningen og er skadesforbyggende.

Fra august til november træner vi frem mod opvisningen On the Move, og fra december til marts knokler vi max med gymnastikken, så det endelige program kan bliver klar til turnéen i marts.

Vil du se én eller flere af vores gymnastikopvisninger i foråret 2020?

Link til programmet for opvisningerne med tider og adresser til hallerne

Billetkøb i hallerne

Til de fleste opvisninger væk fra Sorø Gymnastikefterskole kan billetter købes i døren til 30-50 kr.

Årets opvisning er klar til at indtage gymnastikdanmark. Sæt 🎶 på videoen og nyd disse skønne mennesker i en 🎨 af farver og masser af energi.