Reception for Lars Wendelboe – 25 års jubilæum – Sorø Gymnastikefterskole

Reception for Lars Wendelboe – 25 års jubilæum

Udgivet 17. januar 2018

Lars Wendelboe har været på Sorø Gymnastikefterskole i 25 år. Det fejrer vi ved en åben reception fredag den 23. februar 2018 , hvor vi håber at se Lars Wendelboesamarbejdspartnere, familie, venner af skolen og gamle elever.

Receptionen starter med en opvisning af dette års elever i hallen kl. 14.30. Denne opvisning er også elevernes generalprøve inden den store gymnastikopvisning om aftenen, hvor vi har inviteret 11 dygtige hold fra hele Sjælland. Se programmet for Opvisningsaften 2018 kl. 18-22.

Vi fejrer jubilæet og ser tilbage på Lars’s rejse fra gymnastiklærer til viceforstander. Vi glæder os til at fejre ham.

Dato og tilmelding

Receptionen foregår den 23. februar kl. 14.30-16.30 på Sorø Gymnastikefterskole.

I hvilken forening er du instruktør?

Den unge mand som underviser er Lars Wendelboe.

Lars Wendelboe underviser i gymnastik